Sherbime IT Tirane
Zgjidhje IT Evolve


Suport IT Per Bizneset

Ruajtja e të dhënave online
Mirëmbajtja e serverit
Sistemet e Emaile-ve


Zgjidhje IT Te Avancuara

Virtualizim
Riparimi i VPN-së
Kamera me IP


Mail

Microsoft Exchange
Hosting i sistemit te email-eve
Aplikacionet e Google


Linux

Suport PerCentos Server
Mbështetje për Ubuntu Server
Shpërndarje të tjera


Network

Dizajni i rrjetit Wirless
IT
Mbështetje Cisco


Siguri

Siguria dhe ruajtja e të dhënave në rast sulmesh kibernetike
Back up në çdo moment.
Pershkrime Teknike Per Hosting


Karakteristikat e hosting

CPaneli i lehtë për t'u përdorur
Bandwidth pa limit
Nën domeinet pa limit
FTP dhe Email
99.9% Garanci


Aplikimi Hosting

75 skriptet me burim të hapur
WordPress Hosting
Hosting i blogut tuaj
Joomla Hosting
Magento Hosting


Karakteristikat e emailit

Llogaritë email pa limit të POP3
Llogaritë Email Pafund SMTP
WebMail: Horda, SquirrelMail
email në telefonin tuaj
Parandalimi i spamit (Detajet)
Autoresponders, Sulmuesit

Kontrolli Cloud

Menaxheri i Ndërmarrjes
Kontrolli Cloud
Oracle ACE (Detajet)
Menaxhimi i të dhënave
Ndërfaqja e linjës së komandës EM
Raporte aktive të ADDM


Benefitet e Hosting

Weebly SiteBuilder
4,500 modele të lira
Transferimi i faqes
52 Scripts falas


Programim dhe bazat e të dhënave

Bazat e të dhënave të pakufizuara të MySQL
CGI, Fast CGI (Detajet)
PHP 5, Perl, Python
Modulet: Curl, CPAN, GD Library
Qasja SSH
Cron caktimin e punës

Paneli i kontrollit

Versioni i fundit CPanel
AWStats, Webalizer
Shportat e çastit
Bloget, Portalet, Forumet
Fjalëkalimi i mbrojtur
Menaxheri i skedarëve të bazuar në ueb


Suport

Mbështetje përmes Live Chat,
Sistemi i biletave (Email)
Ruajtja e përditshme
Portali i Mbështetjes Online


Siguri

Qasja e Administratës mbi SSL
Aplikimi Web Firewall (WAF) Mbrojtja
Në kërkimin e virusit dhe skanimit të malware
Kërkesat për forcimin e fjalëkalimit
Mbrojtja nga sulmet kibernetike
Çertifikatë e lirë SSL e ndarë


KLIENTET TANE


Le të fillojmë
projektin tuaj


Ne përqëndrohemi në funksionimin dhe përdorshmërinë e faqes tuaj dhe ju mësojme mënyren  për të menaxhuar faqen tuaj si një aset biznesi. Ne sigurohemi  që përmbajtja jote të shpërndahet në mënyrë të tillë që vizitorët të gjejnë lehtësisht informacionin që kërkojnë, duke rezultuar kështu në një eksperiencë të këndshme përdorimi. Evolve Sutdio ofron sherbime të ndryshme IT në Tirane. Përvoja jonë shumëvjeçare është garancia jonë për çdo projekt tuajin, sado i ndërlikuar qoftë ai.

Biznesi juaj është unik, prandaj edhe kërkesat tuaja të teknologjisë janë po të tilla. Falë përvojës sonë të gjatë në fushën e teknologjisë së informacionit, ne sigurohemi që ju të keni mjetet e gatshme për të përballuar çdo sfidë, për të zgjidhur çdo problem që mund të hasni në punën tuaj.

Evolve Studio është e specializuar në ndërtimin e faqeve të internetit, aplikacioneve mobile, CMS-ve të personalizuara, etj. Para se të fillojmë projektin tuaj, më parë shqyrtojmë rastin tuaj me kujdes dhe më tej i japim zgjidhjen më të mirë dhe të shpejtë.


KERKO KONSULTIM

Projektet që ne kemi përfunduar

Falë teknologjisë, ne ndërtojmë ura bashkëpunimi dhe vemë në jete idetë tuaja

VIESHIKO PROJEKTET TONA