CMS TË PERSONALIZUAR

CMS të personalizuar

Nëse keni nevojë të ndryshoni shpesh faqen tuaj të internetit, duhet të konsideroni një faqe interneti CMS në vend të një faqeje statike. Një sistem i Menaxhimit të Përmbajtjes ju lejon të redaktoni në çdo moment përmbajtjen në faqen tuaj të internetit  Këto sisteme janë të dobishme sepse nuk keni nevojë të mësoni HTML për të shtuar faqe të reja, ose thjesht për të redaktuar faqen tuaj.


Tregu i sotshëm është shumë dinamik, prandaj nevojiten zgjidhje që rrisin biznesin tuaj. Ajo që mund të bëni bëni ju është shumë e thjeshtë: zgjidhni një CMS të personalizuar.  A e dini si do mund të rrisni besueshmërinë tek klientët tuaj? Një CMS e personalizuar do të lehtësojë punën tuaj. Nëpërmjet CMS-së ju do dini si do te menaxhoni faqen tuaj dhe do mund të publikoni përmbajtje, ta ndryshoni atë kur të dëshironi. E gjitha kjo pa qënë nevoja të mësoni të programoni.

Ne ofrojmë dizajnin e plotë dhe gjithëpërfshirës dhe zhvillimin e faqeve online dhe aplikacioneve të fuqishme me CMS-të më moderne, popullore dhe të fuqishme. Ju vetëm zgjidhni atë që përshtatet me nevojat dhe kërkesat tuaja dhe ne do t’ju mundësojmë faqe interneti me dizajne unike dhe fleksibël për cdo madhësi ekrani. Gjithashtu, ne ju ofrojmë mirëmbajtje të vazhdueshme për të ndihmuar të gjithë të ndërtojnë një faqe mbresëlënëse të personalizuar.

Pasi të keni idetë tuaja në letër, ne mund t’i kthejmë ato në një faqe interneti plotësisht funksionale dhe profesionale. Gjithashtu, ju mund të keni idetë tuaja në programin photoshop dhe ne kemi fuqinë për ta kthyer atë në faqen e internetit mbresëlënëse që ju nevojitet. Ne mund te konvertojmë në një faqe internet cdo dizajn që ju dëshironi. Kjo është një mënyrë për të siguruar përmbajtje me cilësi të lartë dhe grafikë të cilësisë së lartë sipas trendeve dhe teknologjive më të fundit.


Cfarë Bëjme

Ne krijojmë platforma CMS të personalizuara për klientët të cilët kanë nevojë për një zgjidhje specifike për një faqe interneti, ose sistem të bazuar në ueb. Disa nga përfitimet e shumta që ne ofrojmë, sëbashku me shërbimet tona të personalizuara vijojnë si më poshtë:


Pasi të keni idetë tuaja në letër, ne mund t’i kthejmë ato në një faqe interneti plotësisht funksionale dhe profesionale. Gjithashtu, ju mund të keni idetë tuaja në programin photoshop dhe ne kemi fuqinë për ta kthyer atë në faqen e internetit mbresëlënëse që ju nevojitet. Ne mund te konvertojmë në një faqe internet cdo dizajn që ju dëshironi. Kjo është një mënyrë për të siguruar përmbajtje me cilësi të lartë dhe grafikë të cilësisë së lartë sipas trendeve dhe teknologjive më të fundit. Nuk është e lehtë të parashikosh si do te jete e ardhmja e uebit, por diçka dihet me siguri: WordPress do vazhdojë të jetë një ndër platformat më të përdorura në ndërtimin e faqeve të internetit.

Duke kombinuar grafikën perfekte të Photoshop-it dhe shpërndarjen e përmbajtjes me cilësi të lartë përmes Joomla, ne mund të krijojmë faqe internetit të fuqishme që plotësojnë të gjitha kërkesat tuaja. Krijimi i një “template’ në Joomla nga formati në photoshop është një teknikë e përdorur shpesh për të pasur një grafik unik dhe te personalizuar për klientët tanë. Ju mund të keni besimin se ekipi ynë do të transformojë dizajnin tuaj nga photoshop-i në një faqe plotësisht funksionale në Joomla.

Ekipi ynë do t’i transformojë idetë tuaja në realitet.

Ju ofrojme eksazktesisht ate cka ju kerkoni

Implementim dhe suport per CMS

Zgjidhje cilesore

Teknologjite me te mira me cmime konkurues

Mbajme Web-in te optimizuar dhe te rankuar

Projekt menaxher te dedikuar dhe me eksperience


Karakteristikat tona per CMS

Sistemi i menaxhimit të përmbajtjes është i lehtë për përdorim dhe ju lejon të krijoni, modifikoni dhe publikoni përmbajtjen e faqes tuaj.Evolve custom cms

Përditësoni tekstin e faqes, linket

Menaxhim pa limit te faqeve

Galeri Fotosh

Katalog Produktesh

Banera dhe grafika per Web-in

Log-ine te sigurta

Menaxhimin i menuve dhe linkeve

Editor te thjeshte per HTML

Blog

Strukture Seo

Integrimi i rrjeteve sociale

Integrimi i Google MapSherbimet tonaprofesionale

Zhvillimi i Template-ve

Ne do t'ju japim një bazë të përsosur pixel, SEO, ndër-platformë dme standarte cilesore per te ndertuar webin tuaj.

Zhvillimi i CMS-ve te personalizuara

Nëse po kërkoni të krijoni një aplikacion me porosi , le të ndërtojmë atë për ju.

Migrimi i Websiteve

A po kërkoni të lëvizni faqen tuaj ne CMS? Ne do të merremi me migracionin për ju, ose të ndihmojmë ekipin tuaj të përshpejtojë procesin.


A po kërkoni të lëvizni faqen tuaj ne CMS? Ne do të merremi me migracionin për ju, ose të ndihmojmë ekipin tuaj të përshpejtojë procesin.

Ndërtoni faqen tuaj tërheqëse dhe miqësore me CMS-në më të lehtë dhe njëkohësisht më të fuqishme, e cila ofron mundësi të pafundme dhe përshtatje për sipas dëshirave tuaja një faqe me dizajnin optimal dhe inovativ. WordPress lejon të ndërtojmë faqe për të gjitha madhësitë e ekraneve dhe na frymëzon të krijojmë e menaxhojmë faqe funksionale dhe mahnitëse duke plotësuar të gjitha kërkesat tuaja specifike për atë që dëshironi të ofroni për vizitorët tuaj.
Gjithashtu ofron mundësinë e krijimit të faqeve në gjuhë të ndryshmë për të tërhequr e angazhuar sa më shumë vizitorë dhe për të zgjeruar tregun tuaj. Është e vërtetë që WordPress është përdorur kryesisht për të krijuar blogje, por me të vërtetë ka fuqinë dhe të gjitha mjetet për të ndërtuar edhe faqe interneti funksionale dhe aplikacione online.

Ndërtoni faqen tuaj profesionale me Joomla!

Ne ofrojmë faqe interneti me cilësi të lartë me një dizajn unik, kreativ dhe tërheqës. Joomla ofron të gjitha mjetet për të krijuar dhe dizajnuar çdo faqe të personalizuar për biznesin tuaj. Ne krijojmë dhe ndërtojmë faqe interneti me një paraqitje moderne dhe fleksibël që i përshtatet të gjitha nevojave tuaja.

Ndërtoni faqen tuaj profesionale me Drupal!

Drupal ofron mjete për ndërtimin e llojeve të ndryshme të faqeve të fuqishme. Është një sistem mjaft fleksibël dhe shumë i shkallëzuar i menaxhimit të mirëmbajtjes. Drupal përdoret në të gjithë botën nga ndërmarrje ndërkombëtare, institucione qeveritare, institucione të arsimit të lartë dhe organizatave jo-qeveritare.

Me anë të Drupal ne ndërtojmë faqe interneti që i përshtaten qëllimeve tuaja dhe që kanë një dizajn të mrekullueshëm për të tërhequr më shumë vizitorë. Drupal ofron zgjidhje për çdo kërkesë dhe mundësob ofrimin e faqeve jo vetëm të bukura, por gjithashtu të fuqishme dhe funksionale.

KLIENTET TANE


Le të fillojmë
projektin tuaj


Ne do t’ju ndihmojmë për të arritur qëllimet tuaja dhe për të rritur biznesin tuaj.


KERKONI KONSULTIM

Projektet që ne kemi përfunduar

Ne përdorim teknologjinë për të sjellë në jetë idetë e klientëve

SHIKO PROJEKTET TONA