Ne jemi një agjenci dixhitale
me  pasion për dizajn dhe IT.


Web design

Faqe WordPress
Faqe e-commerce
CMS e personalizuar

Me teper

Zhvillime Web & App

Zhvillime ueb
Zhvillime Aplikacionesh
Zhvillime IOS
Zhvillime Android

Me teper

Marketing Online

Zgjerimi i markës në botën dixihitale
Marketing me email
Marketing në mediat sociale
Pay Per Click

Me teper

Zgjidhje IT

Suport
Sherbime Hosting
Linux & Windows
Siguri

Me teper


Le të fillojmë projektin tuaj

Ne do t’ju ndihmojmë të arrini qëllimet tuaja dhe të rrisni biznesin tuaj.


ShËrbimeT tONA

Ne ofrojmë një gamë të gjerë të shërbimeve për  ndërtimin e faqeve të internetit. Bloge, forume, dyqane online, galeri, optimizim të motorëve të kërkimit etj. Ne jemi të specializuar në fushën  e ndërtimit të faqeve të internetit për të gjitha llojet e bizneseve.


Faqe WordPress

Renditja më e lartë për termat e dëshiruar të kërkimit dhe vendosja e fjalëve kyçe, vendimtare për ndërtimin e biznesit tuaj

Më Tepër

Faqe E-commerce

Krijo një faqe eCommerce brenda disa minutash. Ju mund të shisni online veshje, paisje sportive etj.

Më Tepër

CMS e personalizuar

Një CMS e personalizuar ju ofron zgjidhje të përshtatshme për kërkesat e biznesit tuaj

Më Tepër

99%
E PROJEKTEVE ME SUKSES
8
VITE NE TREG
240
KLIENTË TË KËNAQUR
73
Fushata Email

PROJEKTET TONA


Na Telefononi

Keni nevojë për ndihmë për website-n tuaj?
Ekipi ynë është këtu për t'ju ndihmuar
+355 69 45 88 269

Le të flasim


Rreth Nesh

Ne kemi ofruar zgjidhje të ndryshme dhe shumë të përshtatura për më shumë se 8 vjet dhe kemi mbështetur gjate kësaj më shumë se 340 konsumatorë.

Më Tepër


Klientët Tanë


Le të fillojmë
projektin tuaj


Ne do t’ju ndihmojmë të arrini qëllimet tuaja dhe të rrisni biznesin tuaj.


NA KONTAKTONI

BlogWhatsApp chat