MARKETING ONLINE NË RRJETET SOCIALE
Marketing online në rrjetet sociale

Mediat sociale janë një mjet mjaft i fuqishëm i komunikimit. Ato mund të kompanitë të arrijnë klientët shpejt dhe lehtë. Kjo i ndihmon ato që të rrisin praninë e tyre online. Nëse bëhet siç duhet, marketingu i mediave sociale mund të rrisë efikasitetin e teknikave të tjera të marketingut online. Këtu përfshihen SEO dhe SEM. Nëse hasni vështirësi në ndërtimin e një strategjie për marketingun në rrjetet sociale, ne mund të ndihmojmë.

Mediat sociale janë një mjet mjaft i fuqishëm i komunikimit. Ato po njohin ditet e sotme një përdorim tejet të madh. Rrjetet sociale jane një treg shumë i populluar reklamimi. Shumë individë janë përdorues të përditshëm të një apo disa rrjetetve sociale. Kështu që kompanitë dhe bizneset po i kushtojnë rendëi të madhe strategjive të marketingut online në rrjetet sociale. Me qellim qe të jenë prezentë me shërbimet dhe produktet e tyre atje ku konsumatorët janë marketingu online eshte sot nje zgjidhje e rendesishme dhe e shpejte.

Marketingu online mund të ndihmojë kompanitë të arrijnë klientët shpejt dhe lehtë. Marketingu online mundeson kompanite që të rrisin praninë e tyre online. Nëse bëhet siç duhet, marketing online me ane te mediave sociale mund të rrisë efikasitetin e teknikave të tjera të marketingut online. Këtu përfshihen SEO dhe SEM. Nëse hasni vështirësi në ndërtimin e një strategjie për marketingunonline në rrjetet sociale, ne mund të ndihmojmë. Rrjetet sociale janë forma më e lehtë dhe më shpejtë të rrisni munësitë e shitjeve dhe rritjen e konsumatorve të produkteve ose shërbimeve tuaja.

Me marketing online nëpërmejt rrjeteve sociale perfshihen të përpjekjet e shumta dhe të pandalshme që realizohen në rrjetet sociale për të bindur klientët aktualë dhe ata potencialë që produktet apo shërbimet e tyre ne blerjen e tyre.Në këtë mënyre bizneset duke përdorur rrjetet sociale kanë si qëllim kryesor shitjen e produktet apo shërbimet e tyre. Rrjetet sociale kanë sot një numër shumë të madh vizitorësh dhe rëndësia dhe ndikimi I rrjeteve sociale në marketingun e biznesit tuaj është shumë I madh. Marketingu online ka marrë përmasa të mëdha dhe ka një rëndësi shumë të madhe.Menaxhimi I rrjeteve sociale është një mundësi për të kompanitë që të jenë online aktiv dhe të kenë sa më shumë klientë. Marketingu online në rrjetet sociale është shumë I rëndësishëm për kompanitë sot.

Kur strategjitë e marketingut online hartohen dhe implementohen në mënyrë korrekte ato rritin efikasitetin e strategjive të tjera të marketingut, online duke përfshirë edhe SEO. Marketing online në rrjetet sociale ju mundëson të jeni atu ku klientët tuaj te tanishem dhe ata potencialë janë. Gjithashtu ju mundëson të keni trafik ose vizitorë në faqet tuaja të internetit, rritjen e shikueshmërisë së markës dhe më e rendësishmja, të keni fitime. Tek Evolve do te gjeni nje staf te specializuar në strategjitë dhe teknikat e marketingut online në rrjetet sociale, ne menaxhimin e tyre dhe rritjen e efikasitetit. Jemi të gatshmëm për t`ju ndihmuar .
Shërbimet Tona


Krijimi i strategjisë në rrjetet sociale

Ne ofrojmë një sërë shërbimesh të konsulencës për mediat sociale me vlerë të lartë përmes së cilës ju ndihmojmë të arrini rezultate të prekshme nga aktivitetet e tyre në media sociale.Marketing në rrjetet sociale

Shërbimet tona të reklamimit të medias sociale provohen të përshpejtojnë rritjen. Duke reklamuar përmes mediave sociale, 100% e klientëve tanë kanë parë rezultate.Krijimi i postimeve për rrjetet sociale

Ne ofrojmë një sërë shërbimesh të shkrimit dhe postimit të medias sociale që t'ju ndihmojnë drejtpërdrejt ose tërthorazi të bleni ofertat tuaja nëpërmjet medias sociale në internet.
Cfarë është marketingu online në rrjetet sociale?

Marketingu online i mediave sociale, ose SMM, është një formë e marketingut në internet. Marketingu i mediave sociale mbulon aktivitete që përfshijnë ndarjen sociale të përmbajtjeve, videove dhe imazheve për qëllime marketingu. Gjithashtu, ajo përsfshin reklamimin e medias sociale të paguar.

Marketingu në rrjetet sociale është një formë e marketingu në internet që ka si qëllim kryesor të përdor mundësitë e mëdha që të japin rrjetet e ndryshme sociale në mënyrë që të arrihen objektivat e vendosura nga biznesi juaj.Këto objektiva mund të jenë të ndryshme duke filluar nga njohja e markës deri në shitjen e produkteve/shërbimeve. Aktivitetete kryesore që përfshihen në marketingun online në rrjetet sociale janë shpërndarja e përmbajtjeve të ndryshme, posteve, videove dhe imazheve me qëllime marketingu.

Rrjetet sociale janë mënyrë shumë efektive dhe e lirë që i mundëson cdo lloj biznesi të ketë kontakt qoftë me konsumatorët ekzistues apo edhe ata potencialë. Kjo për arsye se ato ju mundësojnë t’i targetoni klientët qoftë në pikëpamje demografike, gjeografike, profesioni apo edhe në bazë të sjelljeve dhe interesave të tyre. Marketingu online u jep mundësi e bizneseve të vogla që me një investim shumë më të vogël sesa që do të duhej për marketingun tradicional të arrijnë synimet e përcaktuara nga ta. Marketingu online ndihmon bizneset ne rritjen e nurmit te klienteve dhe ne rritjen e fitimeve me shpejt dhe me thjesht krahasuar me metodat tradicionale te te berit marketing.

Me marketingun online fiton kohe ne promovimin e produkteve ose sherbimeve tuaja. Marktingu online nuk ka kufizime ne shtrirjen gjeografike te firmes suaj dhe arritja e klienteve tuaj potencial përmes marketingut online jane te shumta.Marketing online eshte i shpejte dhe i sigurte.Pse ju nevojitet një menaxher për rrjetet sociale?

 

Klientët tuaj jane ne rrjetet sociale.

Pa marrë parasysh se në çfarë industrie është kompania juaj, klientët tuaj përdorin mediat sociale në përditshmëri. Është e rëndësishme që t’i mbani të angazhuar dhe të lidhur me markën tuaj në mënyrë që të jeni gjithmonë opsioni i tyre i parë. Nuk ka rendësi industria ku operoni, sepse konsumatorët janë duke përdorur rrjetet sociale akoma më shumë pë të kërkuar informacion mbi shërbimet dhe produktet që ju mund të shërbeni . Të qenurit gjithmonë prezent online është gjithmonë një mundësi pë të patur komunikim të vazhdueshem me klientët tuaj dhe me ato që janë potencial për të ardhmen. Ju duhet të jeni aty për të mbajtur komunikim të vazhdueshëm me ta, duhet të jeni aty present online për t’i njohur me produktet dhe shërbimet e reja, ofertat dhe promocionet, per të qënë gjithmonë zgjedhja e pare për klientët tuaj. Me marketing online je gjithmone prane klientit.

 

Ka njerez te cilë kërkojnë për kompanine tuaj.

Nëse kompania juaj ofron një produkt ose shërbim, ka edhe njerëz që kërkojnë kompanitë që ofrojnë atë. Ne ndihmojmë biznesin tuaj të rritet përmes marketingut online dhe mediave sociale. Klientët sot kanë gjithmonë nevojën për tu informuar online ndaj ato gjithmonë do kërkojne për komapninë tuaj online ndaj marketing online ështe shumë I rendesishëm.Rrjetet sociale përdoren nga shumica e njerëzve sot për të kërkuar dhe për tu njohur me firmat dhe produktet që ato ofrojnë. Koha e gjatë që kalojnë njerëzit në rrjetet sociale është një tjeter faktor që e ben marketingun online një zgjedhje shumë të rëndësishme për industrinë tuaj, pavaresisht madhësise, shërbimit ose produktit që ato ofrojnë dhe pavarsisht shtrirje gjeografike të biznesit tuaj dhe të klienteve qe keni dhe të atyre potenciale.

Njerëzit po flasin për kompaninë tuaj në rrjetet sociale.

Ju duhet të dëgjoni atë që klientët tuaj po thonë për kompaninë tuaj në mediat sociale dhe t’u përgjigjen shqetësimeve të tyre. Shërbimet tona të menaxhimit të mediave sociale fokusohen në theksimin e aspekteve pozitive të asaj që kompania juaj ka për të ofruar dhe për t’iu përgjigjur sinqerisht vërejtjeve negative. Prezenca online e firmës suaj do të thotë të jeni prezent për klientet tuaj virtual, të dëgjoni cfarë ata thonë dhe t’ju pergjigjeni më se miri kërkesave, kritikave dhe ndryshimeve që ato mund të sygjerojnë.

 

Kompanitë meritojnë menaxhimin prej ekspertëve të mediave sociale.

Shumica e pronarëve të bizneseve dhe menaxherëve të marketingut nuk kanë kohë për të menaxhuar të gjitha kanalet e tyre të mediave sociale. Evolve Studio ju ndihmon në arritjen e qëllimeve tuaja të marketingut online. Gjithashtu, ne ju ndihmojmë të merrni maksimumin nga rrjetet sociale. Menaxhimi i saktë i rrjeteve sociale është një domosdoshmëri për të patur sukses. Menaxhimi i rrjeteve sociale do të shfrytëzimi sa më i mire i të gjitha mundësive që të ofrojnë rrjetet sociale. Menaxhimi i rrjeteve sociale duhet bërë me shumë kujdes që të përcaktohet më së miri imazhi i kompanisë suaj, cfarë ajo ofron dhe të jetë konform kërkesave dhe pritshmërive të klientit virtual që keni ose të atij potencial. Menaxhimi i mediave sociale ofron mundesinë e pozicionimit sa më të mirë të biznesit tuaj në botën virtuale. Menaxhimi i mediave sociale siguron rritjen e klienteve që deshirojnë të blejnë produktet ose shërbimet e kompanisë suaj, rrit mundësine e pasjes së një numri akoma më të madh të kleintëve potencial. Menaxhimi i mediave sociale rrit në menyrë të thjeshtë dhe shumë të shpejtë prezencën tuaj online si forma më e mirë dhe më fitimprurëse krahasuar me marketingun tradicional. Menaxhimi i mediave sociale do te thote qe te jeni prezent gjithmone ne rrjetet sociale aty ku dhe konsumatoret tuaj jane.


Procesi Yne


Krijimi i Strategjisë

Menaxhimi i Fushatës

MEnaxhimi i Komunitetit

Krijimi i kontentit kreativ

Matja & Raportimi


KLIENTET TANE


Le të fillojmë
projektin tuaj


Ne do t’ju ndihmojmë për të arritur qëllimet tuaja dhe për të rritur biznesin tuaj.


KERKO KONSULTIM

Projektet që ne kemi përfunduar

Ne ndërtojmë ura midis teknologjive të internetit për të bërë realitet qëllimin e klientëve

SHIKO PROJEKTET TONA