SEO
Optimizimi i motorëve të kërkimit

Është procesi i ndikimit në dukshmërinë e një faqe interneti ose të një faqeje ueb në rezultatet e papaguara të një motori kërkimi, shpesh të referuara si rezultate “natyrale”, “organike” ose “të fituara”. Në përgjithësi, sa më lart e renditur në faqen e rezultateve të kërkimit dhe sa më shpesh një faqe shfaqet në listën e rezultateve të kërkimit, aq më shumë vizitorë do të marrin nga përdoruesit e motorëve të kërkimit. SEO mund të synojë lloje të ndryshme kërkimi, duke përfshirë kërkimin e imazhit, kërkimin lokal, kërkimin e videove, kërkimin akademik, kërkimim e lajmeve, etj.


Kur është fjala për optimizimin e motorëve të kërkimit për nje faqe interneti, disa biznese mund të frikësohen për shkak të sasisë së informacionit atje. Dhe shpesh, nëse nuk kanë ndihmën e një konsulenti SEO, ata nuk do të bëjnë asgjë.

Çdo biznes duhet të investojë në optimizimin e motorëve të kërkimit. Optimizimi i motorëve të kërkimit është procesi i optimizimit të faqes tuaj per te maksimizuar trafikun organik.

Ja disa nga arsyet se përse duhet të konsideroni SEO-n si hallkë kyçe e biznesit tuaj.

Ka njerëz që kërkojnë produktet ose shërbimet tuaja në motorët e kerkimit.

Ka mbi 2 miliardë njerëz që janë online. 93% e aktiviteteve online fillojnë në një motor kërkimi. Cdo sekondë kryhen rreth 40,000 kërkime dhe 3.5 miliard kërkime në ditë. Ka miliona mundësi për biznesin tuaj që të gjenden në motorët e kërkimit. Një nga përfitimet më të rëndësishme të SEO është se klientët tuaj po përdorin motorë kërkimi çdo ditë.

Trafiku SEO ka më shumë gjasa të konvertohet

Trafiku SEO ka më shumë gjasa të konvertohet sesa burimet e tjera të trafikut. Në fakt, ky lloj trafiku ka normat më të mira të konvertimit për shumicën e faqeve të internetit. Duke pozicionuar veten në motorët e kërkimit, ju ndihmoni biznesin tuaj për të rritur më tepër konvertimet dhe të rrisni gjithashtu dukshmërinë tuaj.

SEO është një strategji afatgjatë

SEO është një strategji afatgjatë. Ashtu sikurse çdo gjë që vërtet ia vlen, edhe SEO kërkon pak kohë që të japë rezultate. Mund të duhen 6-12 muaj për të parë renditjen optimale. Megjithatë, ashtu siç kërkon kohë për të lëvizur lart në renditje, duhet kohë për të rënë poshtë. Pasi të renditeni lart në Google, rrallë shkoni poshtë. E vetmja arsye që kjo do të ndryshojë është për shkak të rritjes së konkurrencës së SEO ose ndryshimeve në algoritmin e Google.

Konkurrentët tuaj po përdorin SEO për t’u rritur

“Vrisni ose vrituni”. Klientët tuaj fillojnë udhëtimin e tyre në internet me një kërkim. Konkurrentët tuaj po përdorin kërkimin për të rritur biznesin e tyre. Herët ose vonë, nëse nuk po përdorni kërkimin për të rritur biznesin tuaj, nuk do të keni një biznes!

SEO mund t’u japë bizneseve më të vogla një avantazh kundrejt kompanive të mëdha

Nëse keni një biznes të vogël, mund ta keni kuptuar që është e vështirë të kalosh konkurrentët më të mëdhenj në AdWords. Megjithatë, një strategji SEO efektive mund të jetë mënyra juaj për të fituar renditje më të larta. Ndërkohë që kompanitë më të mëdha mbështeten në reklamat, ju mund të mbështeteni në një strategji SEO për të tërhequr sa më tepër klientë.

SEO rrit vlerën e biznesit tuaj

Biznesi juaj bëhet më i vlefshëm pasi renditja e kompanisë tuaj në Google dhe motorët e tjerë të kërkimit rritet. Nëse jeni në treg për të shitur biznesin tuaj, shumë blerës do e shohin renditjen e mire ne Google si një aset të çmuar. Kjo ka të ngjarë, sepse renditja falë SEO ka tendencë të mbajë vlerën e saj dhe të mbështetet përgjatë viteve.

SEO është strategjia më e mirë e PR

SEO është strategjia e re “PR”. Kjo i ben Public Relations(PER) të kenë kuptim. Në mënyrë që të renditeni lart në motorët e kërkimit, ju duhet të keni backlinks cilësorë. Backlinks janë lidhje nga faqet e internetit të jashtme që lidhen me faqen tuaj te internetit. Sa më shumë që keni, aq më e rëndësishme është faqja juaj. Sa më e rëndësishme të jetë faqja juaj e internetit, aq më lart do të renditet. Fitimi i backlinks cilësorë mund të kërkojë publicitet. Sa më shumë publicitet keni, aq më shumë mundësi që të fitoni backlink cilësorë. Të dyja shkojnë krah për krah.

SEO do të rrisë ndjekësit tuaj në mediat sociale.

SEO do të shtojë më shumë ndjekës të medias sociale. Ndërsa vizitorët tuaj po kërkojnë faqen tuaj të internetit, ata ka të ngjarë të klikojnë ikonat e mediave tuaja sociale për t’ju ndjekur. Një fushatë efektive SEO do të krijojë mijëra vizitorë të internetit, të cilat mund të prisni të përktheni në një përqindje më të vogël të pasuesve.

SEO do të rrisë trafikun e blogut tuaj

SEO do të rrisë trafikun e blogut tuaj. Ndërsa autoriteti i internetit tuaj ngrihet me motorët e kërkimit, disa gjëra do të ndodhin. Rangimi individual i blogut në Google do të rritet. Përmbajtja e blogut ka më shumë gjasa të gjendet në Google. Dhe së fundmi, ka gjasa që të fitoni më shumë trafik të referimit nga faqja juaj e internetit duke promovuar blogun tuaj në të gjithë faqen tuaj.

SEO është investimi më i zgjuar i marketingut që mund të bëni

Përfitimet e SEO janë të pafundme. SEO është investimi më i zgjuar i marketingut që mund të bëni. Është një pasuri afatgjatë për biznesin tuaj. Ai gjeneron trafikun, drejton dhe shitjet. Nuk kërkon ndonjë reklamim. Klientët tuaj po kërkojnë në të tani. Dhe, një nga konkurrentët tuaj po rrit biznesin tuaj në mënyrë të konsiderueshme nga ajo. Nëse doni të rriteni biznesin tuaj pa telefonime të ftohta, rrjetëzime ose forma të tjera të reklamimit “shtytje”, investoni në një fushatë SEO sot.


Rriteni biznesin tuaj ne njË tjetËr nivel

Evolve Studio mund të rrisë renditjen e një faqeje në motorët e ndryshëm të kërkimit dhe trafikun e vizitorëve. Ekspertiza e ofruar nga stafi ynë teknik na mundëson që të përmbushim me sukses nevojat e kompanive me faqe interneti komplekse dhe në industri konkurruese.Analizimi i web-it

Ne së pari analizojmë një faqe interneti, e ndjekur nga një plan hap pas hapi për të lejuar atë që përmes fjalëve kyçe të komunikojë efektivisht me motorët e kërkimit. Qëllimi ynë përfundimtar është që klientët tanë të kenë sa më tepër vizitorë, gjë e cila përkthehet në më shumë shitje.


SI E BËJMË

Para se të filloni një projekt të optimizimit të motorëve të kërkimit (SEO), është e rëndësishme të kuptoni hapat në të cilat duhet të kalojë një fushatë efektive SEO. Evolve Studio u shërben klientëve të cilët kërkojnë një qasje ndryshe dhe që synojnë të rriten më shumë.


KËRKIMI I FJALËVE KYCE RESEARCH

Densiteti me fjalë kyçe ju tregon sa shpesh shfaqet një term kërkimi në një tekst në lidhje me numrin e përgjithshëm të fjalëve që përmban

OPTIMIZIMI ONSITE

Optimizimi në faqe i referohet të gjitha masave që mund të merren drejtpërsëdrejti brenda faqes së internetit në mënyrë që të përmirësohet pozicioni i saj

KRIJIMI ILINK-EVE

Në fushën e SEO, ndërtimi i lidhjeve përshkruan veprime që synojnë rritjen e numrit dhe cilësisë së lidhjeve përbrenda në një faqe interneti

RAPORTIMIET DHE ANALIZAT

Rishikimi ynë i SEO përbëhet nga disa faktorë si përmbajtja, struktura lidhëse, përpjekjet e mediave sociale dhe besimi i tij në internet
6x
Rritje ne rankim nga flalet kyce


398%
Rritje te trafikut organik


1105%
Rritje ne 10 vendet e para


60%
Rritja e vizitave ne Web


Perse Seo ju sjell perfitime ne biznesin tuaj?


Rendesia ne Renditje

Hulumtimet e këtij viti tregojnë se rreth 85% e të gjitha faqeve të internetit gjenden nëpërmjet motorëve të kërkimit


Motorr kerkimi me te Forte

96% e përdoruesve të internetit fillojnë kërkimin e tyre përmes një motor kërkimi të madh (Google, Bing, Yahoo, AOL)

Strategji Efektive

SEO ju lejon mundësinë për të zgjedhur fraza fjalësh për kërkimet e kryera nga klientët potencialë


342 billion Rezultate Kerkimi

Në janar 2017, më shumë se 17.5 miliardë kërkime u kryen me 342 miliardë rezultate kërkimi

Sjellja e Vizitoreve

Web-i i mire SEO dhe kërkimi miqësor i uebit do të ndihmojnë të sjellin vizitorët në faqen tuaj


Perceptimi i Klienteve

Perceptimi i konsumatorit është se sa më i lartë një faqe interneti renditet në një motor kërkimi


KLIENTET TANE


Le të fillojmë
projektin tuaj


Ne përqëndrohemi në funksionimin e thjeshtë dhe përdorshmërinë e faqes tuaj si dhe menaxhimin si një aset i çmuar biznesi. Ne sigurohemi që përmbajtja jote të shpërndahet në mënyrë të tillë që vizitorët të gjejnë lehtësisht informacionin që kërkojnë, duke rezultuar në një përvojë të këndshme përdorimi.


KERKO KONSULTIM

WhatsApp chat