Ndertim faqe interneti E-commerce

Ndertim faqe interneti E-Commerce

Gjithkush e di se dyqanet e shitjes  janë një biznes i mirë, pa marrë parasysh se çfarë shitet; gjithmonë do të ketë njerëz pranë jush që dëshirojnë të blejnë produktet ose shërbimet tuaja. Por një dyqan me pakicë është i kufizuar në vendndodhjen e saj gjeografike. Me një dyqan online, kufiri i vetëm është imagjinata juaj. Me Evolve Studio ndërtoni faqen tuaj te e-commerce per cdo biznes online qe keni.

Ndërtoni faqen tuaj te E-commerce tani dhe përfitoni nga mundësitë e shumta që ofron bota e marketingut online.

E-commerce ose sikurse njihet ndryshe edhe dyqan online bën të mundur që të gjithë kompanitë, firmat dhe intitucionet e ndryshme të promovojnë dhe marketojnë produktet dhe shërbimeve të e tyre në internet.Për shitjet online, ecommerce është zgjidhja e duhur për ju. Nëse keni një dyqan online dhe dëshironi që të shisni produktet dhe shërbimet tuaj, faqet ecommerce janë zgjidhja që ju duhet. Ne ju realizojmë një faqe internet profesionale dhe zgjidhja e duhur për shitjen online.

E-Commerce është nje nga tendencat kryesore në shitjet online të viteve të fundit. Shumë njerëz kanë vendosur për të ndërtuar dyqanet e tyre online dhe ata shesin cdo lloj produkti online në rrjetin ndërkombëtar në të gjithë botën. Ju mund të zgjidhni atë cfare do të shisni dhe ne realziojmë për ju faqen tuaj te internetit .Stafii ynë mund t’ju ndihmojë që të ndërtoni faqe profesionale e-commerce për biznesin tuaj. Ne do të ju ndihmojmë për të rritur fuqinë e e-commerce. Ne ndertojme per ju faqe e commerce profesionale.

Në një formë më të thjeshtë për realizuar shitjen online për biznesin tuaj, faqet e internetit e-Commerce realizojnë në mënyre të thjeshtë dhe të sigurtë shitjen dhe blerjen e produkteve dhe shërbimeve online të një kompanie nga e gjithë bota. E-Commerce është nje nga tendencat kryesore të viteve të fundit në shitjen online. Shumë njerëz kanë ndërtuar dyqanet e tyre në internet dhe ata shesin mallrat e tyre në mbarë botën.

Njerëzit përdorin termin “ecommerce” ose “online shopping” për të përshkruar procesin e kërkimit dhe zgjedhjen e produkteve në faqet e internetit e-Commerce dhe pastaj, pasi arrinë të gjejnë produktin e tyre, duke përdorur një kartë krediti ose debiti, për pak sekonda, ata mund të kryejnë blerjen e produktit dhe të kryejnë transaksionin e pagesës. Shitjet nepërmjet internetit kohët e fundit janë rritur me shpejtësi.

Falë përdorimit të E-Commerce, dyqni juaj online mund të vizitohet nga miliona përdorues të internetit të cilet janë klientët potencial të produkteve ose shërbimeve tuaja.


Cfarë Bëjmë

Ne ju ndihmojmë të gjeni dhe zhvilloni zgjidhje përfundimtare për dyqanin tuaj online si dhe për të përmirësuar komunikimin, automatizuar rrjedhën e punës, menaxhimin e transaksioneve me volum të lartë, menaxhimin dhe identifikimin e përdoruesve, menaxhimin e të dhënave dhe përmbajtjeve, aplikacionet e blerjeve online dhe integrimin e sistemit të pagesave. Ndërtoni faqen tuaj E-commerce tani. Evolve Studio ndërton faqe interneti profesionale.

Shërbimi ynë i krijimit përfshin:


Dizajnimin e struktures online

Krijimi i faqeve unike

Krijimin e nje emaili per fushate

Krijimin e nje Webi-i responsiv

Hostim/Regjistrim te domainit

Optimizim i motorreve te kerkimit


Zgjidhja jone per E-Commerce

Ndërtim faqe interneti e-commerce. Ne ju ofrojmë zgjidhje të personalizuara për tregtinë online që ju të rriteni, bazuar në qëllimet dhe kërkesat tuaja specifike. Ndërkohë që ju rriteni, ne sigurohemi që të ofrojmë një zgjidhje të sigurt dhe risiprurëse për dyqanin tuaj online. Faqet e internetit per shitje online jane zgjidhje e sigurte dhe e shpejte .Optimizim te motorreve te kerkimit me linke Seo dhe sitemap

Nje faqe private per kryerjen e porosive

Menaxhimi i stokut dhe inventar

Variacione te produktit per atribute te ndryshme si ngjyra, pesha, permasa.

Raporte te shitjeve te cilat mund ti printoni ne formate te ndryshme

Kupona, oferta dhe ulje cmimesh per produktet


Shport porosish ne te cilin klientet mund te heqin dhe shtojne porosite

Historiku i porosise,statusi

Sigurimi i te dhenave me certifikaten 128-bit SSL

Opsionin per paketimin e dhuratave si edhe vendosja e shkrimeve mbi te

Integrimi i PayPal si menyre pagese si edhe 50 menyrave te tjera

Shtimi dhe ndryshimi i cmimit si edhe i pershkrimit


Ju mund të realizoni menaxhimin e produkteve online. Kjo do të thotë që ju shumë thjeshtë mund të listoni ose të shtoni produkte në dyqanin tuaj sa të dëshironi. Gama e gjere e produkteve që ju mund të shisni online nuk përbën problem, ,në dyqanin virtual që do ju realizojmë është multi-funksional dhe mund ta përdorni për të gjitha kërkesat.

Ne në Evolve Studio zhvillojmë faqe interneti e-Commerce të shpejtë dhe të thjeshtë për t’u përdorur. Nëse keni dëshiruar që produktet tuaja t’i shisni jo vetëm në dyqane fizike por edhe në internet meqë mundësia pët të patur miliona vizitorë të cilët duan të blejnë produktet tuaja kanë interes për të njohur bisnezin tuaj, zgjidhja e duhur është E-commerce .

Me faqet profesionale E-commerce, shitja do të realizohet më lehtë, numri i vizitorëve dhe të interesuarve do rritet, përqindja më e madhe e këtyre mund të kthehen në klientë potencialë,shitja online është më e thjeshtë me E-commerce .Nese deshironi faqe interneti per shitje online, zgjidhja e duhur eshte Evolve Studio.

Ju mund të zgjidhni atë çfarë dëshironi të shisni dhe ekipi ynë do ju realizojë faqen tuaj e-commerce. Ne ju ofrojmë sigurinë që i duhet dyqanit juaj online, mundësi që të shini online produktet e shumta që mund të ketë biznesi juaj.

Ekipi ynë i ekspertëve do t’ju ndihmojë që të ndërtoni zgjidhje të përsosur dhe më të përshtatshme e-commerce për biznesin tuaj duke filluar nga konsultimi me ju për t’u njhur me nevojat që keni, zhvillimi i një faqeje e-commerce sipas nevojave të biznesit tuaj online.

Ne ju ofrojmë faqe internet E-commerce bazuar kërkesave të dyqanit tuaj online. Zgjidhja e-commerce për të shitur online cdo lloj produkti është një mënyre e thjeshtë dhe e sigurtë per të arritur klientë të shumtë në numër dhe pa u kushtëzur nga vendodhja e tyre. Me zgjidhjet E-commerce jepini mundësinë e duhur dyqanit tuaj online për të shitur lehtë dhe në mënyrë të sigurtë.
Ne ju krijojmë një faqe ecommerce sipas kërkesave të biznesit tuaj online për të patur një zgjidhje sa me efektive per dyqanin tuaj online.

Si një ndër mënyrat më të thjeshta të ditëve të sotme për të blerë dhe shitur online, faqet ecommerce janë zgjidhje e sigurtë për biznesin tuaj online.

KLIENTET TANE


Le të fillojmë
projektin tuaj


Ne do t’ju ndihmojmë për të arritur qëllimet tuaja dhe për të rritur biznesin tuaj.


KERKONI KONSULTIM

Projektet qe ne kemi përfunduar

Falë teknologjisë së internetit, ne ndërtojmë ura bashkëpunimi dhe vemë në jete idetë tuaja.

SHIKO PROJEKTET TONA