Shërbime IT Tiranë
Zgjidhje IT Evolve


Suport IT për bizneset

Ruajtja e të dhënave online
Mirëmbajtja e serverit
Sistemet e emaile-ve


Zgjidhje IT të avancuara

Virtualizim
Riparimi i VPN-së
Kamera me IP


Email

Microsoft Exchange
Hosting i sistemit të email-eve
Aplikacionet e Google


Linux

Mbështetje për Centos Server
Mbështetje për Ubuntu Server
Shpërndarje të tjera


Network

Dizajni i rrjetit Wireless
IT
Mbështetje Cisco


Siguri

Siguria dhe ruajtja e të dhënave në rast sulmesh kibernetike
Back up në çdo moment.Kur drejtoni një biznes, mbështetja dhe shërbimet IT mund të jenë shumë të shtrenjta. Ja se si mund të ndihmojmë duke ulur ndjeshëm shpenzimet tuaja pa kompromentuar besueshmërinë.

Për fat të keq, teknologjia mund të jetë gjithashtu e shtrenjtë, vetëm duke u siguruar që të funksionojë në mënyrë produktive dhe efikase. Transferimi i mbështetjes suaj të IT-së do të çlirojë kohën tuaj dhe do t’ju japë një shërbim premium, duke shmangur kështu kostot e tepërta.

Shërbimet e Teknologjisë së Informacionit janë kritike për suksesin e një biznesi në drejtim të drejtimit të përditshëm dhe si një dallues. Ditët e sotme , kjo është një domosdoshmëri për të patur sukses në treg.

Përfitimet e shërbimit tonë të IT

Modeli ynë i çmimeve

Të gjitha çmimet tona janë transparente, ndaj çdo klient mund të krijojë një ide paraprake të kostove për shërbimet përkatëse.

Përvoja dhe ekspertiza

Stafi i Evolve Studio ka përvojë shumëvjeçare në zgjidhjen e problemeve të ndryshme që lidhen me teknologjinë e informacionit. Ju merrni përvojën dhe ekspertizën në një pjesë të kostos së punësimit dhe trajnimit të ekipit tuaj.

Parandalimi i problemeve teknike

Ne kemi investuar në krijimin e një sistemi efikas të menaxhimit të problemeve kështu që ju nuk keni nevojë më të kërkoni për zgjidhje komplekse që marrin kohë dhe para. Kjo na lejon të zgjidhim shpejt çdo çështje që mund të keni dhe për të siguruar që të gjitha çështjet të zgjidhen shpejt dhe haptazi, me një kosto të përballueshme.

Ndihmë dhe këshilla

Me ndryshimet e vazhdueshme në teknologji dhe me konkurrencën që sa vjen e rritet, mund të jetë e ndërlikuar për të siguruar që çdo gjë të funksionojë në mënyrë optimale dhe që të keni sistemet më të mira për vendin e punës.

Ne jemi gjithmonë të gatshëm për një diskutim miqësor në lidhje me opsionet dhe veçoritë nëse keni nevojë për ne. Gjithçka që ju duhet të bëni është të na kontaktoni.


Përshkrime teknike për Hosting


Karakteristikat e hosting

CPanel i lehtë për t'u përdorur
Bandwidth pa limit
Nën domain-et pa limit
FTP dhe Email
99.9% Garanci


Aplikimi Hosting

75 skriptet open-source (falas)
WordPress Hosting
Hosting i blogut tuaj
Magento Hosting


Karakteristikat e email-it

Llogaritë email pa limit të POP3
Llogaritë Email Pafund SMTP
WebMail: Horda, SquirrelMail
E-mail në telefonin tuaj
Parandalimi i spamit (Detajet)
Autoresponders, Sulmuesit

Kontrolli Cloud

Menaxheri i Ndërmarrjes
Kontrolli Cloud
Oracle ACE (Detajet)
Menaxhimi i të dhënave
Ndërfaqja e linjës së komandës EM
Raporte aktive të ADDM


Benefitet e Hosting

Weebly SiteBuilder
4,500 modele të lira
Transferimi i faqes
52 skripte falas


Programim dhe bazat e të dhënave

Bazat e të dhënave të pakufizuara të MySQL
CGI, Fast CGI (Detajet)
PHP 5, Perl, Python
Modulet: Curl, CPAN, GD Library
Qasja SSH
Cron job

Paneli i kontrollit

Versioni i fundit CPanel
AWStats, Webalizer
Shportat e çastit
Bloget, Portalet, Forumet
Fjalëkalimi i mbrojtur
Menaxheri i skedarëve të bazuar në ueb


Suport

Mbështetje përmes Live Chat,
Sistemi i biletave (Email)
Ruajtja e përditshme
Portali i mbështetjes online


Siguri

Qasja e Administratës mbi SSL
Aplikimi Web Firewall (WAF) Mbrojtja
Në kërkimin e virusit dhe skanimit të malware
Kërkesat për forcimin e fjalëkalimit
Mbrojtja nga sulmet kibernetike
Çertifikatë e lirë SSL e ndarë


KLIENTËT TANË


Le të fillojmë
projektin tuaj


Ne përqëndrohemi në funksionimin dhe përdorshmërinë e faqes tuaj dhe ju mësojme mënyren  për të menaxhuar faqen tuaj si një aset biznesi. Ne sigurohemi  që përmbajtja jote të shpërndahet në mënyrë të tillë që vizitorët të gjejnë lehtësisht informacionin që kërkojnë, duke rezultuar kështu në një eksperiencë të këndshme përdorimi. Evolve Studio ofron shërbime të ndryshme IT në Tirane. Përvoja jonë shumëvjeçare është garancia jonë për çdo projekt tuajin, sado i ndërlikuar qoftë ai.

Biznesi juaj është unik, prandaj edhe kërkesat tuaja të teknologjisë janë po të tilla. Falë përvojës sonë të gjatë në fushën e teknologjisë së informacionit, ne sigurohemi që ju të keni mjetet e gatshme për të përballuar çdo sfidë, për të zgjidhur çdo problem që mund të hasni në punën tuaj.

Evolve Studio është e specializuar në ndërtimin e faqeve të internetit, aplikacioneve mobile, CMS-ve të personalizuara, etj. Para se të fillojmë projektin tuaj, më parë shqyrtojmë rastin tuaj me kujdes dhe më tej i japim zgjidhjen më të mirë dhe të shpejtë.


KERKO KONSULTIM

Projektet që ne kemi përfunduar

Falë teknologjisë, ne ndërtojmë ura bashkëpunimi dhe vemë në jetë idetë tuaja

VIESHIKO PROJEKTET TONA

WhatsApp chat