Pse WordPress?

Faqe interneti ne WordPress. Një CMS, ose sistemi i menaxhimit të përmbajtjes, është një mjet që ju lejon të menaxhoni përmbajtjen e faqes suaj të internetit në mënyrë të pavarur. WordPress është fleksibël, shumë i përshtatshëm, lehtësisht i përdorshëm si dhe është një sistem i shkëlqyer për menaxhimin e përmbajtjes (CMS). Ju mund ta përdorni atë për bloget, faqet e internetit të biznesit të vogël si dhe për shitjet online.

Ekipi ynë i talentuar përditëson dhe përmirëson faqen tuaj të biznesit duke përdorur mjetet e shumta që ofron WordPress-i.


Proçesi Ynë


INSTALIMI I TEMËS

Ne do të instalojmë ndonjë temë të lirë ose premium WordPress dhe e bëjmë të duket si një pres faqeve të demos.

1

Plugine Premium

Ne do të instalojmë plug-ins për ju, pa marrë parasysh se çfarë pakete zgjidhni.

2

Zhvillimi i përmbajtjes

Zhvillim unik për faqen dhe blogun tuaj për të siguruar që ju të jeni një përpara konkurentëve tuaj.

4

SEO

Një set i plotë i shërbimeve SEO për të ndihmuar klientët të gjenerojnë kontakte, të fitojnë konsumatorë dhe të rrisin fitimet.

5


Personalizimi i Temës WordPress

Çdo gjë ‘WordPress’ është pika  jonë e fortë dhe ne përpiqemi t’ju ofrojmë shërbime të personalizimit të  temave WordPress, gjë e cila ju lejon të transformoni temat tuaja në zgjidhje që janë gjithpërfshirëse dhe te gjithanshme. Ndërsa ju rreshtoni temat tuaja për t’iu përshtatur kërkesave të biznesit tuaj, ne sigurohemi qe ajo të jetë funksionale dhe e përshtatshme për çdo platformë. Personalizimi i temës suaj të WordPress-it i jep një tjetër shtytje biznesit tuaj.

Sherbimi wp me tema


instalimi i temes

Ne do të instalojmë WordPress dhe çdo temë të lirë ose premium WordPress dhe e bëjnë atë të duket si një prej faqeve te demos.


SEO WordPress

Ne i ndihmojmë blogerët e WordPress dhe pronarët e faqeve të internetit të përmirësojnë dukshmërinë e faqes së tyre të internetit ose blogun në motorët e kërkimit si Google.Zhvillimi i kontentit

Ne ofrojmë shërbime të zhvillimit të përmbajtjes si planifikimi i përmbajtjes, shkrimi dhe redaktimi dhe analizimi i fjaleve kyçe.


Siguria në WordPress

Instalimi i WordPress është i lehtë. Instalimi i sigurt i WordPress dhe menaxhimi i vazhdueshëm i WordPress Security nuk është aq i lehtë, si instalimi i WP.Plugine Prenium

Ju do të filloni duke pasur një faqe interneti. Natyrisht, ne mund të instalojmë dhe të vendosim sa më shumë plug-ins që ju dëshironi ose keni nevojë.


Transferime Hosti

Ne do të lëvizim me siguri tërë faqen tuaj të WordPress, email dhe bazat e të dhënave në llogarinë tuaj të re hosting.KLIENTET TANE


Le të fillojmë
me projektin tuaj


Ne do t’ju ndihmojmë të arrini qëllimet tuaja dhe të rrisni biznesin tuaj.


KERKO NJE KONSULTIM

Projektet që ne kemi përfunduar

Falë teknologjisë risiprurëse, ne ndërtojmë ura bashkëpunimi dhe vemë në jetë idetë tuaja.

SHIKO PROJEKTET TONA

WhatsApp chat