Historiku ynë

Evolve është një agjenci dixhitale e cila përqëndrohet tek cilësia, risia dhe shpejtësia. Ne shfrytëzojmë teknologjinë për të ndihmuar klientët tanë të rriten vazhdimisht. Ne krenohemi me etikën tonë të punës, integritetin dhe rezultatet e shkelqyera.

Ne kemi  më tepër se 8 vite që ofrojmë zgjidhje nga më të ndryshmet dhe kemi ndihmuar më tepër se 240 klientë duke filluar nga ndërtimi i faqeve të internetit, platformat e tregtisë elektronike, fushatat e marketingut, zgjidhje të veçanta  në fushën e teknologjisë së informacionit (IT), aplikacione të ndryshme dhe deri tek lojërat.

Ne ofrojmë zgjidhje për pothuajse të gjitha industritë duke përfshirë arsimin, qeverisjen, teknologjinë e informacionit (IT), komunikimin, shitjen me pakice, financën, shëndetin, argëtimin, mobilerinë, ndërtimin, turizmin, etj.

Misioni

Ajo që na motivon është dëshira e ethshme, puna dhe vendosmëria për të marrë përsipër projekte të cilat na sfidojnë dhe na rrisin profesionalisht dhe personalisht. Ekipi ynë punon sëbashku dhe në harmoni me klientët tanë, duke u siguruar që çdo projekt të dorëzohet në kohë dhe me standartet më të larta.Evolve quote

EKIPI YNE

Endrit Shehu
Administrator
Dritan Manaj
Menaxher Shitjesh
Blerina Fusha
Koordinatore
Ani Spahiu
Senior full Stack
Ergest Imaj
Software Engineer
Ardit Cela
Programues Frontend
Egli Goce
Senior SEO & Copywriter
Eri Vila
SEO Specialist
Gerti Prifti
Programues Android
Marlind Parllaku
Programues Backend
Eljo Prifti
Programues IOS
Rizan Shahu
Email & Marketing

Grupi i krijimit

Përdorshmëria, funksionaliteti dhe pamja e këndshme janë tre nga faktorët më të rëndësishëm kur ndërtohen ndërfaqe ose faqe interneti. Duke patur parasysh këto, ne punojmë me ju për të realizuar projektet tuaja falë punës sonë krijuese. Ne jemi të lumtur të sjellim idetë tuaja në jetë.Grupi i programuesve

Si një kompani e specializuar në zhvillimin e aplikacioneve ueb dhe mobile, Evolve ka përvojë të gjerë në krijimin e aplikacioneve duke përfshirë sistemet kryesore mobile te operimit si iOS, Android, BlackBerry OS dhe Windows Mobile. Zhvillimi i një aplikacioni mobile është domosdoshmëri për çdo biznes që kërkon të ecë me hapin e kohës.Klientët Tanë

 Le të bisedojmë

Ne jemi këtu për t’ju ndihmuar të arrini qëllimet tuaja dhe të rrisni biznesin tuaj.

NA KONTAKTONI

Projektet që ne kemi përfunduar

SHIKO PROJEKTET TONA

WhatsApp chat