APLIKACIONE MOBILE
Aplikacione mobile

Aplikacione mobile për të zgjeruar praninë tuaj në botën dixhitale. A keni nevojë për një aplikacion me porosi, iOS, Android ose Windows? A preferoni një aplikacion ueb të përshtatshëm për çdo platformë? Kërkon një backend të sigurtë? Nëse e doni atë, ne mund ta ndërtojmë atë. Ne zhvillojmë aplikacione gjithëpërfshirëse për smartfona: logo, harta dhe tekste për të siguruar që përdoruesit të jenë plotësisht të kënaqur.

Ne e bëjmë përvojën e përdoruesit më të përshtatshëm për aplikacionin tënd. Përvoja e përdoruesit është disiplina e menaxhimit të përmbajtjes: ne studiojmë hapat që ndjek një përdorues brenda aplikacionit tënd dhe krijojme aplikacionin për ta bërë përvojën e përdorimit sa më të këndshme.
Ne e dimë si të sigurohemi që aplikacioni juaj të jetë krejtësisht i lundrueshëm nga çdo pajisje, iOS dhe Android.

Ne ndërtojmë aplikacione mobile të cilat u përshtaten nevojave gjithnjë e në rritje të tregut. Për shkak të faktit se industria mobile ka njohur zhvillim të madh, ndërtimi i aplikacioneve mobile ka kërkesa masive. Në ditët e sotme të gjitha bizneset janë të vetëdijshme për fuqinë dhe rëndësinë e ndërtimit të aplikacioneve mobile si një urë lidhëse dhe bashkëvepruse me të gjithë klientët e tyre .

Ne tek EVOLVE me ekipin tonë prej ekspertësh, do ju ofrojmë eksperiencën më të mirë për përdoruesit,e aplikacioneve, me performancën më të lartë. Falë ekspertizës së tyre me profesionalizim në ndërtimin e aplikacioneve, ekipi ynë profesional mund të zhvillojë aplikacione të shkëlqyeshme mobile për të arritur funksionim dhe paraqitje mbresëlënëse në të gjitha pajisjet. Duke shfrytëzuar të gjitha funksionet që platforma ofron, ne krijojmë eksperiencat më të jashtëzakonshme, më të besueshme dhe më të vlerësuara mobile. Ne ndjekim praktikat më të mira të industrisë për të ndertuar aplikacionet mobile.

Evolve Studio ndërton aplikacione per ti u përshtatur gjithmone e me shume nevojave gjithnjë e në rritje të tregut. Dhe kerkesave jgithnje ne rritje te bizneseve .Duke marre si shkak faktin e mirenjohur tashme qe industria mobile ka njohur zhvillim të madh ndërtimi i aplikacioneve mobileka aaritu ne kerksa shume te larta, nga bizneset me karakter ne ndryshem.Në ditët e sotme të gjitha bizneset janë të vetëdijshme për fuqinë dhe rëndësinë e ndërtimit të aplikacioneve mobile si një urë lidhëse dhe bashkëvepruse me të gjithë klientët e tyre.

Ndërtimi I aplikacioneve mobile është një domosdoshmëri në botën dixhitale që ne jetojmë,Cdo biznes e ka të nevojshme ndërtimin e aplikacioneve mobile sepse kështu e ka më të lehtë lidhjen me klientët kudo dhe kurdo. Ndërtimi I aplikacioneve mobile për cdo sistem është një mundësi për të rritur fitimin për kompanitë tuaja pavarsisht cfarë produkti ose shërbimi keni. Ndërtimi I aplikacioneve mobile sjell më afër shëerbimin tuaj tek klientët dhe gjithashtu sjell rritjen e numrit të klientëve të rinj që mund të njihen më shpejt dhe në mënyrë më të sigurtë me produktet ose shërbimet që ju ofroni.

Aplikacionet mobile, si një zgjidhje shumë e thjeshtë por shumë fitimprurese për bisneset sot, sjell një rritje të kërkesave në ndertimin e aplikaiconeve mobile të shumllojshme, të ndryshme për cdo biznes dhe kjo sjell për ne një mundësi që të ploteosjme kërkesat e shumta të shumë bizneseve .
Sherbimet Tona


Zhvillimi i aplikacioneve

Ne ju ndihmojmë të krijoni një eksperiencë të pandërprerë për aplikacionet tuaja në internet në pajisjet handheld duke përdorur dizajn të përgjegjshëm, HTML5 dhe CSS3.Sherbimet e Web Mobile

Si agjenci me shërbim të plotë, ne ofrojmë një sërë shërbimesh të lëvizshme të internetit. Kjo përfshin dizajnin celular, strategjinë dhe zhvillimin e aplikacioneve.Marketing Me SMS

Platforma jonë e Ndërmarrjeve e SMS Marketingut e dizajnuar për biznesin tuaj, lejon tregtarët të komunikojnë në çast dhe të angazhojnë klientët në lëvizje.


Sherbimet Tona Mobile

 

  • Ndertim aplikacione mobile
  • Uebfaqe mobile
  • Fushata kërkimi mobile
  • Tregti online përmes telefonit
  • 2D Barcodes/QR Codes
  • Marketing përmes SMS-ve
  • Fushatat e shfaqjes së marketingut mobile

Aplikacionet mobile janë bërë sot një element shume i rëndesishem në realizimin e përgjithshëm të marketingut të industrive të ndryshme Me dinamizmin që ka marrë sot jeta e njerëzve,fakti që ato janë gjithnjë e më shumë në lëvizje gjithmonë e më shumë, njerëzit kërkojnë mundësi të reja për të aksesuar infomacione shpejt dhe në mënyrë të sigurtë. Kjo dëshirë për infromim të shpejtv dhe të gjithëanshëm, solli rritjen e kërkesave pë zhvillimin e aplikacioneve mobile që janës sot ndër më te perdorua nga bizneset për të arritu direct klientin e tyre kudo që ndodhet.

Aplikacionet mobile përvecse mbajnë në kontakt klientët egzistues, ndihmon kompanitë në fitimin e klientëve të rinj besnik duke rritur ndjeshëm shitjet.Nertimi I aplikacioneve mobile dnihmon bizneset të jenë gjithmonë pranë klienteve të tyre, qofshin kto te rinj ose ato besnikë prej disa kohësh. Aplikacionet mobile janë zgjidhja më innovative per bizneset tuaja.
Ndertimi I aplikacioneve emobile me Evolve Studio është mundësia e të pasurit aplikaicone mobile të shpejta, të sigurta dhe që përmbushin priutshmëritë e cdo lloj biznesi qe ju keni.

Ndërtimi I apikacionit mobile ndihmon biznesit tuaj për të qën sa me afer klientit
por dhe klientin që të gjej dhe të kete shërbimin tuaj gjithmonë kur ai ka nevojë.

Një aplikacion mobile mund të jetë një mjet i mirë marketing i cili do të bejë që shumë njerëz të shohin dhe të njihen me biznesin duke krijuar kështu edhe njeë mënyrë të re për të qenë sa më pranë konsumatorit.

Ndërtimi I aplikacioneve mobile përbën sot zgjidhje shumë efektive pë bizneset dhe për klientët që të lidhen më shumë me njera tjetrën.

KLIENTET TANE


Le të krijojmë aplikacionin tuaj mobile


Ne do t’ju ndihmojmë për të arritur qëllimet tuaja dhe për të rritur biznesin tuaj.


KERKO MOBILE

Projektet që ne kemi përfunduar

Falë teknologjisë së internetit, ne ndërtojmë ura bashkëpunimi dhe vemë në jete idetë tuaja.

SHIKO PROJEKTET TONA