PAY PER CLICK
Çfarë është Pay Per Click?

PPC është shkurtimi i pay-per-click, një model i marketingut në internet në të cilin reklamuesit paguajnë një tarifë çdo herë që klikohet një nga reklamat e tyre. Në thelb, kjo është një mënyrë për të blerë vizita në faqen tuaj.
Reklamimi i motorëve të kërkimit është një nga format më të njohura të PPC. Kjo lejon që reklamuesit të bëjnë ofertën për vendosjen e reklamave në linket e sponsorizuara të një motori kërkimi dhe ajo shfaqet kur dikush kërkon një fjalë kyçe që lidhet produktin ose shërbimin në fjalë.


Ja cilat janë disa arsyet përse marketingu përmes pay-per-click është i mirë për biznesin tuaj:

Është mirë për ata që kërkojnë në internet

Hulumtimet tregojnë se kërkuesit klikojnë në reklamat e kërkimit të paguar më shpesh se çdo formë tjetër e reklamimit dixhital. Kjo do të thotë që njerëzit me të vërtetë duan të marrin oferta, me kusht që produktet dhe shërbimet e reklamuara në të vërtetë të përshtaten me nevojat e kërkuesit. Dhe për shkak se ne përdorim motorët e kërkimit kur kërkojmë produkte dhe shërbime, rezultatet, duke përfshirë reklamat, janë në përgjithësi shumë të rëndësishme për atë që po kërkojmë. Plus, Google ka zhvilluar një formulë të shkëlqyeshme për të siguruar që reklamat PPC përmbushin nevojat e përdoruesit.

Është e mirë për reklamuesit

Reklamuesit u ofrohen një mënyrë unike për të vënë mesazhin e tyre para një audience që është në mënyrë aktive dhe specifike duke kërkuar produktin e tyre. Për shkak se klientët zbulojnë qëllimin e tyre përmes një search term, pra përmes një term kërkimi, reklamuesit janë në gjendje të matin cilësinë e trafikut. Fjalët kyçe që përdorin klientët mund të shihen edhe në search results (rezultatet e kërkimit). Reklamuesit mund të matin tregues si click through rates (CTR), conversion rate, ad rank dhe shumë tregues të tjerë. Reklamat tuaja ne Google shfaqen si sponsored ads, pra si reklama të sponsorizuara.

Është mirë për motorët e kërkimit

PPC u mundëson motorëve të kërkimit që të kujdesen për kërkuesit dhe reklamuesit në të njëjtën kohë. Hulumtuesit përbëjnë bazën e tyre të përdoruesit, ndërsa reklamuesit u sigurojnë atyre rrjedhën e tyre të të ardhurave. Motorët dëshirojnë të japin rezultate relevante, para së gjithash, duke ofruar një kanal reklamimi me orientim të lartë në drejtim të reklamimit.


Menaxhimi i PPC

Platformat siç janë Google AdWords dhe Bing Ads janë të rëndësishme për biznesin tuaj. Me ekspertizën tonë të marketingut “Pay-per-click” (PPC), ne mund t’ju ndihmojmë që biznesi juaj të jetë gjithnjë një hap para konkurrencës. Ne përshtasim strategjinë tuaj të PPC sipas nevojave tuaja.
Ne ofrojmë mbështetjen dhe këshillat tona në mënyrë që të arrini qëllimin tuaj, qoftë maksimizimin e kthimit mbi investimin, nxitjen e vetëdijes së markës, etj.Shpërndarja

Ne raportojmë çdo muaj për suksesin e fushatës tënde në lidhje me zgjedhjen e fjalëve dhe zgjedhjen e tekstit dhe gjithashtu krijojmë raporte përmes të cilave ju kuptoni ku renditeni organikisht për fjalët kyçe që paguani. Përveç kësaj, pasi ta keni shqyrtuar raportin, ne do jemi gjithnjë në komunikim për çdo paqartësi që mund të keni.


Sherbimi Pay Per Click


Auiditimet PPC

Procesi ynë i auditimit të PPC-së fillon nga kuptimi i objektivit të auditimit, mbulimit dhe shkon drejt analizës së të dhënave.


Marketing ne Bing

Ekipi ynë i agjensive të reklamave në Bing ka trajnimin dhe ekspertizën që ju nevojitet për të marrë maksimumin nga platforma popullore e PPC të Bing-ut.Marketingu Social

Evolve Studio mund t'ju ndihmojë me fushata sociale të paguara që mund t'i drejtojnë audiencën tuaj të synuar drejt veprimeve të dëshiruara.


Shfaqja e Reklamave

Reklama e ekranit tënd do të synojë një audiencë që ka treguar tashmë një interes në shërbimin ose produktin tënd.Google AdWords

Bashkepunimi me ne ju mundëson përfitimin e një eksperti AdWords AdWords me kohë të plotë, pa kosto shtesë .


Rimarketing & Ndryshimi i Target

Përmirësimi i ROI dhe rritja e konvertimeve nga marketingu te njerëzit që kanë vizituar faqen tuaj te internetit.


Përshrkimi i shkurtër i fushatës Pay Per Click:

Shërbimi ynë i menaxhimit Pay-per-Click (PPC) përfshin si më poshtë:

  • Strategji për kërkimin e PPC
  • Kërkimi i fjaleve kyçe
  • Punë krijuese
  • Formimi i fushatës
  • Menaxhimi dhe vëzhgimi i ROI
  • Optimizim dhe zhvilimi i faqes kryesore
  • Menaxhimi dhe analizimi i fushatës

KLIENTET TANE


Le të fillojmë
projektin tuaj


Ne do t’ju ndihmojmë për të arritur qëllimet tuaja dhe për të rritur biznesin tuaj.


KERKO KONSULTIM

Projektet që ne kemi përfunduar

Falë teknologjisë, ne ndërtojmë ura bashkëpunimi dhe vemë në jete idetë tuaja.

SHIKO PROJEKTET TONA