Ndertim faqe interneti

Zhvillimi

Ndertim faqe interneti. Kur  CMS-të ose E-commerce nuk janë më zgjidhja ideale për  klientët tanë, ne ju  ofrojme mundësinë e zhvillimit të një faqeje të personalizuar. Ne kemi përvojë të gjerë në zhvillimin e faqeve dhe aplikacioneve të të gjitha llojeve, në varësi të shkallës së vështirësisë dhe buxhetit. Evolve Studio ka përvojën e duhur në ndërtimin e faqeve të internetit dhe aplikacioneve mobile. .Ne krijojmë faqe interneti për klientët tanë.

Ne kemi një eksperiencë mbi 8 vjecare në ndërtimin e website dhe për të gjithë klientet krijojmë faqe interneti të shumëllojshme. Ne realizojmë dhe mirvmbajtje faqe interneti, e cila është shumë e rendësishme për faqet dinamike të internetit. Ne kemi zgjidhjen për mirëmbajtjen e faqes tuaj. Na kontaktoni që tiu përgjigjemi kërkesave tuaja për ndërtimin e faqeve të internetit, dizenjim faqe interneti dhe mirembajtje faqe interneti . Eksperienca jone në ndërtimin e faqeve të internetit dhe në mirëmbajtjen e faqeve të internetit, na bën ne një partner të rendësishëm në fushën e websiteve.
Shërbimi ynë

EVOLVE Studio ofron ndërtim faqe interneti profesionale për të gjitha bisneset, të volga të mesme dhe të mëdha. Ndërtimi faqeve, dizenjim faqe interneti, mirembajtje faqe interneti janë gama e gjerë e shërbimeve që ne ofrojmë. Ne krijojmë faqe interneti shpejt, në mënyrë cilësore dhe I përshtatemi cdo lloj kërkese të klientëve tanë. Ne krijojmë faqe interneti për cdo kërkesë tuajën.

Filozofia jonë është e thjeshtë: një klient i kënaqur është gjë e mirë; një klient besnik s’ka të paguar. Ne ofrojmë shërbimet tona dhe bashkëpunojmë ngushtë me klientët tanë, duke u siguruar që çdo projekt të dorëzohet në kohë, me cilësinë më të mirë dhe duke ushqyer një frymë të hapur komunikimi me ta. Ju kërkoni, ne ju përgjigjemi. Klientët tani mbeten gjithmonë të kënaqur nga ndërtimi I faqeve profesionale që ne realziojmë për to. Ne krijojmë faqe interneti sipas kërkesës së tyre. Dizenjimi i një faqe interneti është për një biznes një rëndësi e vecantë ndaj dhe për ne krijimi I një faqe për cdo biznes që na kontakton ka për ne shumë rëndësi. Ne krijojme faqe interneti sipas kërkesave dhe nevojave të klientit. Tek sherbimet tona përfshihen faqe interneti dhe aplikacione.

Ne krijojmë faqe interneti dhe jemi prej 8 vitesh ekspertë në faqe interneti dinamike, moderne dhe faqe interneti koherente.
Me skuadrën tonë eksperte në krijim faqe interneti dhe në konsulencen tonë në mirëmbatje të faqeve të internetit, ju ofrojmë një shërbim të shpejtë dhe të sigurtë. Ne, tek EVOLVE ofrojmë ndërtim faqe interneti profesionale dhe mirëmbajtje faqe internet.

Faqe interneti profesionale, mirëmbajtje faqe internet dhe dizajn me çmime konkuruese. Tek EVOLVE do gjeni ndërtim faqe profesionale, mirembajtje faqe interneti, faqe interneti biznesi përshtatur per cdo lloj biznesi.


Ndërtim faqe interneti profesionale, mirëmbajtje faqe interneti dhe dizajn. Dizajni i faqes suaj është një lloj kartëvizite për biznesin tuaj. Përshtypja e parë ka shumë rëndësi. Në internet shumë klientë kërkojnë për biznesin tuaj. Shumë I rëndësishëm është krijimi I një website profesional.Ne sigurohemi që faqja juaj e internetit të përdoret lehtësisht.Në kohën dixhitale që ne jetojmë, kemi kaluar në krijimin e faqeve dinamike dhe kjo do të thotë dhe një mirëmbajtje e faqes së internetit tuaj.

Ne ndërtojmë faqe interneti profesionale, me një dizajn unik dhe mirembajtje faqe interneti. Faqet e internetit që ndërtojmë ne u përgjigjen çdo kërkese. Ndërtoni faqen tuaj web tani dhe jepini një shtysë biznesit tuaj. Tani është koha e duhur për të patur një faqe interneti profesionale.Ne mund të ndërtojme cdo faqe interneti që ju keni nevojë.

Dizenjim faqe interneti bazuar në teknikat më të fundit dhe tek profsionistët e skuadrës sonë, për ti ofruar klientevë tanë shërbim maksimal. Një faqe interneti profesionale është kartëvizita e parë e klientëve të cdo bisnesi. Klientët gjithmonë kerkojnë faqen tuaj në internet. Ne krijojmë faqe interneti për të përmbushur të gjitha kërkesat e cdo klienti që na kontakton. Shpesh lind pyetja, si të krijojmë një faqe interneti,pse të krijomë një faqe interneti dhe ne ju përgjigjemi të gjithëve me ligjin e pashkruar të botes dixhitale që po jetojmë, një faqe interneti profesionale do të thotë një reklamim më I fuqishëm I bisnesit tuaj tek klientët tuaj ekzistues dhe tek ato potencial. Faqe interneti profesionale do të thotë mundësi më të medha për biznesin tuaj.

Pse nevojitet mirëmbatje e një faqe interneti? Cdo faqe produktive, në mënyrë që të funksionojë gjithmonë shpejt dhe ti përshtatet kërkesave dhe risive tekonologjike, ka nevojë për mirëmbajtje të faqes së internetit dhe me EVOLVE është mëse e mundur të realizohet një mirembajtje faqe internet. Me mirembajtje faqe interneti kuptohet procesi I nevojshëm për të pasur gjithmonë një faqe dinamike, të mbrojtur dhe të suksesshme. Ne mund të realizojme mirëmbajtje faqe internet për të patur gjithmonë faqe funksionale, faqe të sigurta dhe faqe të suksesshme.

Procesi Yne


PLANIFIKIMI

Projektimi i asaj cfare ju kerkoni nga faqa juaj dhe si te arrijme ate

1

Zhvillimi

Per klientet te cilat kan kerkesa te thjeshta ne i ndertojme atyre CMS

2

Nxjerrja Online

Pasi testimi dhe rishikimi te kete mbaruar platforma webi nxirret online

4

Asistenca

PAsi webi te jete funksional ather do te kujdesemi gjate gjith kohes qe cdo gje te jete ne rregull

5

Cfare OfrojmË

Aktivizimi i Web App

Portale te personalizuara

Zhvillime Webi per komunitete

Zhvillimi i një rrjeti social

Zgjidhje per E-Commerce

Zgjidhje per internet dhe intranet

Aplikacione specifike sipas kerkeses se klientit

Website Per Korporata

Aplikacione për biznese

Integrimi i mënyrave të pagesave

Perse te na zgjidhnine

Faqet e internetit qe ne ndërtojmë janë të gjitha të optimizuara

Metoda tepër funksionale dhe efiçente

Përqëndrim të lartë tek kërkesat e biznesit dhe ROI (kthim mbi investimin)

Nuk bëjmë kompromise rreth cilësisë së faqes së internetit

I përgjigjemi me përpikmëri kërkesave të klientiit

Zgjidhjet e duhura për biznesin tuaj

Kemi një ekip të shkëlqyer të zhvilluesve të uebit

Programuesit tanë janë me eksperiencë dhe të çertifikuar

Ne ndertojmë faqe interneti që përshtaten me çdo lloj ekrani

Eksperiencë në menaxhimin e projekteve


Klientet Tane


Le të ndërtojmë faqen tuaj të internetit


Ne do t’ju ndihmojmë që të arrini qëllimet tuaja dhe të rrisni biznesin tuaj.


KERKONI KONSULTIM

Projektet që ne kemi përfunduar

Falë teknologjisë së internetit, ne ndërtojmë ura bashkëpunimi dhe vemë në jete idetë tuaja.

SHIKO PROJEKTET TONA