Faqe Biznesi – Evolve Studio

Faqe Biznesi - Evolve Studio

“If your business is not on the internet then your business will be out of business- Bill gates

Duke u nisur nga kjo thënie e Bill Gates, dëshirojmë të ndajmë me ju disa argumente për rëndësinë e të paturit një website për bisnesin tuaj.
Ne jetojmë në një botë dixhitale dhe bota e internetit ka bërë që kontintet mos të kenë kufi, ku rëndësia e një bisnesi local të tejkaloj nacionalen dhe të rindërtohen të baza ndërkombëtare.

Kjo sepse lidhja dhe ndërveprimi I njerzve sot është më tepër sesa koha dhe vendodhja , është jashtezakonisht e madhe pa barriera.

Perse ju duhet nje Faqe Biznesi ?

Ndërsa mund të jetë e vështirë për disa pronarë të biznesit të kuptojnë, një wesite në të vërtetë mund të jetë një investim fitimprurës dhe i vlefshëm. Kjo sepse një website I ri do të thotë mundësi për klientë të ri, mundësi për të tejkaluar pritshmëritë e bisnesit aktual, mundësi për tu rritur dhe për të shtuar fitimet tuaja.

Njerëzit po kërkojnë biznesin tuaj

Interneti është zakonisht një nga vendet e para që njerëzit i drejtohen kur kërkojnë produkte ose shërbime. Vetëm Google krenohet me një mesatare prej 5.6 miliardë kërkimesh cdo ditë. Nëse nuk keni një faqe në internet biznesi juaj nuk do të gjendet kurrë. Kjo do të thotë që biznesi juaj do të mbetet i panjohur për shumë njerëz që kërkojnë biznese si tuajat.

Biznesi juaj do të duket më profesional dhe modern

Ne jemi zhvendosur në një epokë dixhitale ku njerëzit janë gjithmonë të lidhur me rrjetin në mbarë botën. Si rezultat, shumica e njerëzve presin që një biznes të ketë një faqe në internet. Bizneset që nuk kanë një faqe në internet mund të shihen si të modës së vjetër dhe të humbasin mundësinë për t’u lidhur me audiencën e tyre më të re.Pasja e një faqe në internet do të tërheqë klientë të rinj në biznesin tuaj dhe do t’ju bëjë më shumë para. Ne na pëlqen shumë kjo statistikë, po e përmendim dy herë: 81% e njerëzve kërkojnë një biznes ose shërbim në internet para se të marrin një vendim blerjeje. Nëse nuk keni një faqe në internet, nuk keni shanse të kapni një pjesë të këtij tregu.

Pasja e një faqe në internet do të përfundojë duke ju kursyer kohë.

Nëse jeni duke tregtuar email, duke bërë thirrje ose duke dërguar propozime – komunikimi me klientët e mundshëm kërkon kohë. Wensite juaj mund t’ju kursejë atë kohë duke siguruar përgjigje për pyetjet më të zakonshme të klientit. Cfarë do të thotë kjo për ju? Ju mund ta kaloni kohën tuaj duke bërë gjëra më të vlefshme.

Faqe Interneti Profesionale per biznesin tuaj

Një faqe interneti vepron si një platformë për mesazhet tuaja dhe formon perceptimin në internet të biznesit tuaj në një mënyrë që kanalet tuaja të mediave sociale nuk mund të ofrojnë.
Platforma ju lejon të pozicionoheni në treg për të marrë llojin e saktë të klientëve që po kërkoni.

Evolve Studio, agjensi dixhitale tirane me përvojë të gjatë në tregun shqiptar, ofron ndërtim faqe interneti profesionale për të gjitha bizneset, të vogla, të mesme dhe të mëdha. Ndërtimi i faqeve, dizenjimi i faqeve të internetit dhe mirembajtja e faqeve të internetit janë gama e gjerë e shërbimeve që ne ofrojmë. Ne krijojmë faqe interneti shpejt, në mënyrë cilësore dhe i përshtatemi çdo lloj kërkese të klientëve tanë.
Ne krijojmë faqe interneti profesionale për çdo kërkesë tuajën.


WhatsApp chat