Top ecommerce web design companies

Top ecommerce web design companies

Filloi një vit i ri, evolucioni i teknikave të ueb-it na çon drejt ideve të reja dhe mundësive të reja për të zhvilluar faqe të reja. Viti i kaluar ishte një vit jo i zakonshëm për të gjithë botën dhe lidhja përmes internetit, përmes mediave sociale dhe platformave të tjera ishte shumë e rëndësishme për të gjithë njerëzit në mbarë botën. Situata ekonomike po ndryshonte në mënyrë dramatike dhe mundësitë për të bërë biznes online duken si zgjidhja më e mirë për shumë biznese.

Hyrja në internet me tregtinë elektronike ishte zgjidhja mëe mirë dhe më e përshtatshme për të gjithë. Afrimi i kësaj ideje të re në Shqipëri ishte pak sfidë për stafin tonë, por ne krijuam shumë faqe interneti e-commerce për shumë marka më të njohura shqiptare.

Në Shqipëri, ne ishim zgjedhja e parë për të gjithë drejtuesit që zgjodhën të vendosin biznesin e tyre online, duke zhvilluar faqe interneti ecommerce , funksionale, të lehta për t’u përdorur për të gjithë përdoruesit dhe të shpejta.

Ne jemi në tregun dixhital për më shumë se 8 vjet dhe ajo që kjo përvojë na ka mësuar është se çdo klient është unik, çdo projekt është i ndryshëm nga ai tjetri dhe ekipi ynë ka gjithmonë sfida të reja për të zhvilluar vetëm faqen më të mirë të internetit dhe për të ofruar shërbimet më të mira.

Faqet e-commerce japin mundësinë për të blerë direkt nga shtëpia, gjithçka që ju nevojitet, në shumë pak minuta, nga telefoni ose kompjuteri juaj dhe më e mira e tyre mundësinë për t’i dorëzuar në shtëpi.

Aktivitetet e biznesit të faqes së tregtisë elektronike fokusohen në shitjen, blerjen dhe tregtimin e katalogut të produkteve gjatë komunikimit përmes mediave online, në mënyrë që të tërheqin klientët pa ulur çmimet dhe vlerën e produkteve. Ne në EVOLVE kemi dhënë kontributin tonë prej vitesh në hartimin e faqeve të Tregtisë elektronike duke ndihmuar kompanitë dhe sipërmarrësit të shesin më mirë produktet e tyre në internet falë tregtisë elektronike që është e aksesueshme nga të gjitha pajisjet, përfshirë smartfonët dhe tabletët.

Ne duam që gjithmonë t’u ofrojmë klientëve tanë përvojën më të mirë në zhvillimin e uebit, në platforma të reja dhe ide inovatore për përfaqësimin e tyre në internet. Procesi ynë fillon me të kuptuarit e nevojave dhe kërkesave të klientit, me një hulumtim shumë të detajuar mbi idetë, vizionet e klientëve dhe sigurisht përgatitjen e një propozimi të ri që i përshtatet plotësisht konceptimit të plotë të klientit.

Ne jemi një ekip profesionistësh në zhvillimin e të gjitha llojeve të faqeve të tregtisë elektronike në gjuhë të ndryshme në mënyrë që të plotësojmë dëshirat dhe kërkesat e klientëve.
Markat si Mimi.al, Caterina Firenze, Optomal.al, Nots Albania, na kanë dhënë mundësinë të krijojmë një faqe interneti shumë unike dhe të bukur e-commerce.

Pse rekomandojmë këtë lloj faqesh interneti? Pse ueb-dizajn i tregtisë elektronike

 1. Jemi shumë të vetëdijshëm për faktin se përdorimi i telefonave në ditët e sotme është i jashtëzakonshëm. Ne mund të flasim, të dërgojmë foto, të shkruajmë sms , të shikojmë video, filma dhe gjithashtu mund të blejmë çfarë të dëshurojme , çdo herë, në çdo vend. Kjo është arsyeja pse platformat e tregtisë elektronike e bëjnë jetën tonë të lehtë. Një faqe interneti e përgjegjshme e tregtisë elektronike u jep të gjithë klientëve tanë mundësinë për të arritur klientët e tyre në çdo ditë, pa kufij territorial.
 2. Ecommerce është si një dyqan i madh, por privilegji i kësaj është se ju mund ta keni atë në pëllëmbë të dorës. Nga shtëpia, zyra, kudo, thjesht mund të rrëshqitni dhe kontrolloni çdo lloj produkti dhe t’i blini ato menjëherë
 3. Faqet e internetit të tregtisë elektronike ofrojnë mënyra pagese shumë të lehta dhe të sigurta. Pagesa është e sigurt, e shpejtë dhe e lehtë
 4. Ajo që e bën tregtinë elektronike një zgjedhje të mirë, është fakti që padyshim është shumë më lirë dhe më e lehtë për të shitur produktet dhe shërbimet tuaja në një platformë E-Commerce pasi pronarët e bizneseve online nuk duhet të marrin parasysh koston e lartë të marrjes me qira të dyqaneve, masat sigurie, faturat e shërbimeve komunale dhe një ekip i madh stafi. Kjo nga ana tjetër do t’ju mundësojë të shesni produktet tuaja me çmime konkurruese.
 5. Shitja online nënkupton mundësi shitje 24 orëshe Ecommerce nuk ka asnjë orë hapjeje dhe kjo është fantastike. Konsumatori juaj mund të blejë kur të dëshirojë dhe ju nuk keni pse të shqetësoheni për orët, ditët apo pushimet. Faqja e internetit e tregtisë elektronike është gjithmonë në linjë dhe gati.
 6. Hyrja në internet po bëhet globale
  Ne ndërtojmë tregti elektronike që mund t’ju përfaqësojë globalisht. Dizajni ynë inovativ i faqes sonë unik, me të gjitha detajet e produkteve, të gjitha mënyrat e pagesës, miqësore dhe të përgjegjshme për përdoruesit, i bën faqet tona të internetit shumë bindëse dhe zgjedhjen më të mirë për të gjithë klientët tanë që duan të shkojnë global dhe të shesin produktin r në mbarë botën
 7. Ueb i tregtisë elektronike është një hap përpara
  Ajo që ne u themi klientëve tanë është se mundësitë e reja që ju u prezantoni atyre janë vetëm mundësia për ata dhe drejtuesit e tyre për të ecur përpara dhe për të ecur përpara në krahasim me të tjerët që nuk kanë vendosur ende për të sjellë biznesin e tyre në internet. Ne u japim klientëve tanë sigurimin se kjo këshillë është ajo që ata kërkojnë, vetëm për vazhdimësinë më të mirë të tyre
 8. Faqja e internetit e tregtisë elektronike është mënyra e re e të bërit biznes
  Në të gjithë botën , tregtia elektronike është një mënyrë shumë e shpejtë dhe e lehtë për të blerë dhe shitur në internet. Përdoruesit e internetit janë shtuar në numër dhe gjithashtu njerëzit përdorin laptopët, tabletët dhe madje edhe celularët e tyre për të qenë gjithmonë të pranishëm në internet.

Ne jemi të lumtur t’i japim çdo kompanie të interesuar ekspertizën tonë për kërkimin e mënyrave, analizimin dhe propozimin e zgjidhjes më të mirë të tregtisë elektronike për ju.


WhatsApp chat