Faqe interneti profesionale

Faqe interneti profesionale dhe dizajn me çmime konkuruese

 Ndertim faqe interneti profesionale dhe dizajn. Dizajni i faqes suaj është një lloj kartëvizite për biznesin tuaj. Përshtypja e parë ka shumë rëndësi. Ne siguriohemi që faqja juaj e internetit të jetë lehtësisht e përdorshme.

 Ne ndërtojmë faqet interneti profesionale, me një  dizajn unik. Faqet e internetit që ndërtojmë ne u përgjigjen çdo kërkese. Ndërtoni faqen tuaj web tani dhe jepini një shtysë biznesit tuaj. Tani është koha e duhur për të patur një faqe interneti profesionale.
Procesi

STRATEGJIA

Definimi i analizës objektive të markave, hulumtimi i fjalëve dhe strategjia e pozicionimit.

DESIGN

Ne vendosim në disa draftet fillestare të dizajnit për faqen tuaj dhe zgjidhni një koncept.

ZHVILLIMI

Për të bërë përmbajtjen, arkitekturën e informacionit, dizajnin vizual të gjithë punojnë dhe funksionojnë së bashku.

ASISTENCA

Ekipi ynë i ekspertëve është gjithnjë i disponueshëm për çdo përditësim që ju nevojitet.Shërbimi ynë përfshin


Dizejnim Responsiv te Website


Përdorshmëria dhe Analiza e Konkurrencës


Dizajn i Arkitekturës së Informacionit


User Experience Dizajn


Strategjia e përmbajtjes së Webit


Instalimi


Integrimi i CMS dhe e-Commerce


Testimi ne Browser


Asistence
KLIENTET TANE


Le të ndërtojmë faqen tuaj të internetit


Ne përqëndrohemi në funksionimin dhe përdorshmërinë e faqes tuaj. Ju mësoni si ta përdorini atë si një aset biznesi. Sigurohemi që faqja juaj të gjehet kollaj. Kështu vizitorët do gjejnë lehtësisht informacionin që kërkojnë.  Kjo sjell një eksperiencë të këndshme përdorimi.

Një dizajn  i këndshëm është një thesar i vyer për biznesit tuaj. Ne ndërtojmë faqen tuaj të internetit sipas kërkesave tuaja. Le të fillojmë të ndërtojmë faqen tuaj web. Evolve Studio ndërton faqen tuaj të internetit. Gjithashtu, ne kujdesemi që gjithçka të funksionojë siç duhet.


KERKO NJE KONSULTIM

Projektet qe ne kemi perfunduar

Ne ndërtojmë ura midis teknologjisë së internetit për të realitet qëllimin e klientëve

SHIKO PROJEKTET TONA