Ndertim faqe interneti E-commerce

Ndertim faqe interneti E-Commerce

Gjithkush e di se dyqanet e shitjes  janë një biznes i mirë, pa marrë parasysh se çfarë shitet; gjithmonë do të ketë njerëz pranë jush që dëshirojnë të blejnë produktet ose shërbimet tuaja. Por një dyqan me pakicë është i kufizuar në vendndodhjen e saj gjeografike. Me një dyqan online, kufiri i vetëm është imagjinata juaj.

Ndërtoni faqen tuaj te E-commerce tani dhe përfitoni nga mundësitë e shumta që ofron bota e marketingut online.


Cfarë Bëjmë

Ne ju ndihmojmë të gjeni dhe zhvilloni zgjidhje përfundimtare për dyqanin tuaj online si dhe për të përmirësuar komunikimin, automatizuar rrjedhën e punës, menaxhimin e transaksioneve me volum të lartë, menaxhimin dhe identifikimin e përdoruesve, menaxhimin e të dhënave dhe përmbajtjeve, aplikacionet e blerjeve online dhe integrimin e sistemit të pagesave. Ndërtoni faqen tuaj E-commerce tani. Evolve Studio ndërton faqe interneti profesionale.

Shërbimi ynë i krijimit përfshin:


Dizajnimin e struktures online

Krijimi i faqeve unike

Krijimin e nje emaili per fushate

Krijimin e nje Webi-i responsiv

Hostim/Regjistrim te domainit

Optimizim i motorreve te kerkimit


Zgjidhja jone per E-Commerce

Ndërtim faqe interneti e-commerce. Ne ju ofrojmë zgjidhje të personalizuara për tregtinë online që ju të rriteni, bazuar në qëllimet dhe kërkesat tuaja specifike. Ndërkohë që ju rriteni, ne sigurohemi që të ofrojmë një zgjidhje të sigurt dhe risiprurëse për dyqanin tuaj online.Optimizim te motorreve te kerkimit me linke Seo dhe sitemap

Nje faqe private per kryerjen e porosive

Menaxhimi i stokut dhe inventar

Variacione te produktit per atribute te ndryshme si ngjyra, pesha, permasa.

Raporte te shitjeve te cilat mund ti printoni ne formate te ndryshme

Kupona, oferta dhe ulje cmimesh per produktet


Shport porosish ne te cilin klientet mund te heqin dhe shtojne porosite

Historiku i porosise,statusi

Sigurimi i te dhenave me certifikaten 128-bit SSL

Opsionin per paketimin e dhuratave si edhe vendosja e shkrimeve mbi te

Integrimi i PayPal si menyre pagese si edhe 50 menyrave te tjera

Shtimi dhe ndryshimi i cmimit si edhe i pershkrimit


KLIENTET TANE


Le të fillojmë
projektin tuaj


Ne do t’ju ndihmojmë për të arritur qëllimet tuaja dhe për të rritur biznesin tuaj.


KERKONI KONSULTIM

Projektet qe ne kemi përfunduar

Falë teknologjisë së internetit, ne ndërtojmë ura bashkëpunimi dhe vemë në jete idetë tuaja.

SHIKO PROJEKTET TONA