CMS TË PERSONALIZUAR

CMS të personalizuar

Nëse keni nevojë të ndryshoni shpesh faqen tuaj të internetit, duhet të konsideroni një faqe interneti CMS në vend të një faqeje statike. Një sistem i Menaxhimit të Përmbajtjes ju lejon të redaktoni në çdo moment përmbajtjen në faqen tuaj të internetit  Këto sisteme janë të dobishme sepse nuk keni nevojë të mësoni HTML për të shtuar faqe të reja, ose thjesht për të redaktuar faqen tuaj.Cfarë Bëjme

Ne krijojmë platforma CMS të personalizuara për klientët të cilët kanë nevojë për një zgjidhje specifike për një faqe interneti, ose sistem të bazuar në ueb. Disa nga përfitimet e shumta që ne ofrojmë, sëbashku me shërbimet tona të personalizuara vijojnë si më poshtë:


Ju ofrojme eksazktesisht ate cka ju kerkoni

Implementim dhe suport per CMS

Zgjidhje cilesore

Teknologjite me te mira me cmime konkurues

Mbajme Web-in te optimizuar dhe te rankuar

Projekt menaxher te dedikuar dhe me eksperience


Karakteristikat tona per CMS

Sistemi i menaxhimit të përmbajtjes është i lehtë për përdorim dhe ju lejon të krijoni, modifikoni dhe publikoni përmbajtjen e faqes tuaj.Evolve custom cms

Përditësoni tekstin e faqes, linket

Menaxhim pa limit te faqeve

Galeri Fotosh

Katalog Produktesh

Banera dhe grafika per Web-in

Log-ine te sigurta

Menaxhimin i menuve dhe linkeve

Editor te thjeshte per HTML

Blog

Strukture Seo

Integrimi i rrjeteve sociale

Integrimi i Google MapSherbimet tonaprofesionale

Zhvillimi i Template-ve

Ne do t'ju japim një bazë të përsosur pixel, SEO, ndër-platformë dme standarte cilesore per te ndertuar webin tuaj.

Zhvillimi i CMS-ve te personalizuara

Nëse po kërkoni të krijoni një aplikacion me porosi , le të ndërtojmë atë për ju.

Migrimi i Websiteve

A po kërkoni të lëvizni faqen tuaj ne CMS? Ne do të merremi me migracionin për ju, ose të ndihmojmë ekipin tuaj të përshpejtojë procesin.


KLIENTET TANE


Le të fillojmë
projektit tuaj


Ne do t’ju ndihmojmë për të arritur qëllimet tuaja dhe për të rritur biznesin tuaj.


KERKONI KONSULTIM

Projektet që ne kemi përfunduar

Ne përdorim teknologjinë për të sjellë në jetë idetë e klientëve

SHIKO PROJEKTET TONA