MARKETING ME E-MAIL 
120.000 emaile shqiptare

Ne ndihmojmë në ndërtimin e fushatave të marketingut me email. Pamja vizive e email-it tuaj të marketingut do jetë mjaft tërheqëse dhe kjo do të rrisë ndjeshëm numrin e vizitorëve.Cfarë Bëjme


Dizejnimi Responsiv i Email-it

Ne do të kodojmë email-in tuaj në HTML dhe CSS që përdor media query për të ndihmuar në arritjen e formatimit optimal në të gjitha pajisjet e të gjitha madhësive.


Email Marketing i Automatizuar

Ekspertët tanë të marketingut të automatizimit do t'ju ndihmojnë të rrisni shitjet tuaja dhe të gjeneroni me shume mundesi biznesi, duke ju kursyer kohë, para dhe dhimbje.Copywriting Email

Shërbimi ynë i copywrite të email-it do t'ju mundësojë të gjeneroni fitime më të mëdha nga kanali i marketingut me ROI më të lartë.


Menaxhimit të Plotë të Email Marketing

Shërbimi ynë i menaxhuar plotësisht përfshin krijimin e dy fushatave të email-it në muaj, të gjitha të dizajnuara dhe të shkruara në mënyrë profesionale për ju.Krijimi dhe Shpërndarja e Fushatës

Ne përqëndrohemi në ndihmën tuaj për të maksimizuar performancën e biznesit tuajPastrimi i Listës së Emaileve

Ne do të pastrojmë adresat tuaja të vjetra dhe të perdorura dhe do te sigurohemi që lista juaj të jetë e pastër dhe e gatshme për të arritur ne destinacion.Si e bëjmë


Newsletter Kreativë

Hartimi i fushatave të marketingut me email me teknika të thjeshta. Të shpejtë dhe të thjeshtë!

1

Testimi i Shperndarjes

EvolveStudio ju lejon të kryeni një test shperndarje për ofruesit e shërbimeve të elektronike me një klik të vetëm.

2

Dërgo Fushatën tënde

Programoni fushatën tuaj ose dërgojeni menjëherë. Kontrolloni dorëzimin në raportet tona dhe statistikat .

4

Gjurmimi i Fushates

Gjurmoni çdo gjë: hap, klikime, çabonohuni, ankesat me spam, bounces, aktivitetin e lidhjes dhe shumë më tepër.

5

Ndiq fushatën nga afër dhe vëzhgo raportet.

Ndjekja e performancës së fushatës tuaj të email marketingut është më e lehtë me softuerin EasyWeb. Ju mund të kuptoni se sa vizitorë kanë hapur email-in tuaj dhe shumë tregues të tjerë. EasyWeb ofron mënyra të ndryshme për të analizuar performancën e fushatës tuaj. Kështu mund të  përmirësoni fushatat tuaja të marketingut me email.Krijo fushatën dhe vëzhgo ecurinë e saj

Fushatat e marketingut me email mund të dërgohen lehtësisht, në çdo kohë dhe kudo duke përdorur desktopin, tabletin ose smartfonin tuaj. Krijoni fushatën tuaj tani  dhe kontrolloni suksesin e saj përmes raporteve tona dhe statistikave të ndryshme.


KLIENTET TANE


Le të fillojmë
projektin tuaj


Ne përqëndrohemi në funksionimin e thjeshtë dhe përdorshmërinë e faqes suaj dhe ju mësojmë mënyrën e menaxhimit të saj si një aset i çmuar biznesi. Ne sigurohemi që përmbajtja jote të shpërndahet në mënyrë të tillë që vizitorët të gjejnë lehtësisht informacionin që kërkojnë, duke rezultuar në një eksperiencë të këndshme përdorimi.


KëRKO KONSULTIM

Projektet që ne kemi përfunduar

Falë teknologjisë, ne ndërtojmë ura bashkëpunimi dhe vemë në jete idetë tuaja

SHIKO PROJEKTET TONA