Outsource i projekteve të plota softuer në Shqipëri

Writing with chalk on the blackboard

Outsource. A keni menduar ndonjëherë se përse kaq shumë kompani bëjnë outsource në Ballkan, veçanërisht në Shqipëri? Përveç kostove më të ulta dhe fuqisë punëtore të lirë, Shqipëria ofron një treg të mbushur me profesionistë të rinj të cilët janë shumëgjuhësh, të arsimuar në disa nga universitetet më të mira në Evropë dhe me një afrim të lartë kulturor. Në një botë ku teknologjia përparon me një ritëm të shpejtë, të bësh outsource projektet softuer nuk duhet të jetë aq e vështirë. E gjitha ajo qe duhet të bëni është pak kërkim. Tregu global i outsourcing po bëhet gjithnjë e më i madh. Pse duhet ta zgjidhni Shqipërinë për të përfunduar projektet tuaja të softuerit? Më poshtë janë disa nga arsyet pse ju duhet të transferoni në Shqipëri.

Fuqinë punëtore shumë të kualifikuar për të lehtësuar proçesin e outsource

Gjithnjë e më shumë të rinj në Shqipëri janë duke u diplomuar në shkencat kompjuterike. Nevoja dhe kërkesa për programues dhe dizajner të kualifikuar është gjithnjë e në rritje. Pra, ka kuptim për të rinjtë këtu në Shqipëri për të mësuar programimin. Gjithashtu, në krahasim me punët e tjera, programimi në përgjithësi është një punë me pagesë të lartë. Prandaj, kjo është një nxitje tjetër për ata që duan të bëhen programues. Evolve Studio punëson vetëm njerëzit më të talentuar dhe qe kanë etikë të fortë pune. A keni nevojë t’i  bëni outsource projektit tuaj softuer në Shqipëri? Evolve Studio është zgjedhja juaj e drejtë.

Taksa të ulëta

Pra, pse duhet të beni outsource në Shqipëri? E  thjeshtë: Shqipëria ofron  lehtësira të mëdha kur është fjala për taksat. Ka vetëm një taksë prej 5% për të ardhurat për kompanitë që dorëzojnë projekte softuerike, më të ultat në të gjithë Ballkanin. Shqipëria është vendi i duhur për të bërë outsource projektet tuaja në fushën e softuer.

Të rinjtë shqiptarë flasin shumë gjuhë të huaja

Dashuria e shqiptarëve për gjuhët e huaja është e njohur tashmë. Të rinjtë në Shqipëri shikojnë seri dhe programe të tjera në gjuhën angleze dhe italiane. Gjithashtu, ata regjistrohen në kurse të gjuhëve të huaja. Pra, ata tashmë janë të njohur me këto dhe gjuhë të tjera. Kjo e bën më të lehtë për ata të komunikojnë me të huajt dhe anasjelltas. Nëse vendosni të bëni outsource në Shqipëri, komunikimi është gjëja për të cilën nuk duhet të shqetësoheni aspak.

Cmime te ulëta

Shqipëria ofron profesionistë të kualifikuar dhe çmime të ulëta. Kjo është për shkak të fuqisë punëtore të lirë të Shqipërisë dhe legjislacionit lehtësues për investimet e huaja. Evolve Studio ofron zgjidhje të shpejta dhe efikase, me çmime të volitshme. Nëse keni nevojë të jepni faqen tuaj të internetit një pamje të freskët, të krijoni një nga e para, të bëni marketing online ose krijoni aplikacione të mobile, Evolve Studio mund t’ju ndihmojë. E gjitha ajo ju duhet të bëni është të na shkruani ose të na telefononi.

Vendndodhja dhe orari i përshtatshëm

Shqipëria ka dalje direkte në detin Adriatik dhe Jon, dhe është një portë për Evropën Perëndimore. Fluturime në dhe nga Tirana, 24/7. Shqipëria ndodhet në zonën kohore të Evropës Qendrore (CET). Kjo e bën atë shumë të favorshme për çdo kompani që dëshiron të transferojë projektet e saj softuerike në Shqipëri.

Afërsi e madhe kulturore

Shqipëria është një vend me një traditë të pasur dhe një histori që daton mijëra vjet. Të rinjtë këtu janë të njohur me kulturën evropiane dhe amerikane. Kjo për shkak se shumë prej tyre zgjedhin të studiojnë në universitetet evropiane apo edhe në Amerikë dhe gjetkë. Prandaj, ata njohin kulturën evropiane ose amerikane, hollësitë e saj, etj. Për më tepër, Shqipëria ka një qasje tepër të lehtë në tregun e Bashkimit Evropian (BE). Kjo e bën më të lehtë për sipërmarrësit evropianë të transferojnë të gjithë projektet e tyre softuerë në vendin e shqiponjave.

Shqipëria është pjesë e NATO-s dhe vend kandidat për në BE. Klima e biznesit është përmirësuar në mënyrë dramatike gjatë viteve të fundit. Nëse vendosni të vini në Shqipëri, do të habiteni nga mikpritja jonë. Për më tepër, ju do mund të shijoni gatimet tradicionale dhe për të vizituar vende të mrekullueshme. Kompanitë që duan të bëjnë një outsource të plotë të softuerit kanë shumë opsione. Shqipëria është një treg tejet interesant Pra, çfarë po prisni akoma? Merr një vlerësim falas duke klikuar këtu.