WEBSITE WORDPRESS

Pse WordPress?

Një CMS, ose sistemi i menaxhimit të përmbajtjes, është një mjet që ju lejon të menaxhoni përmbajtjen e faqes suaj të internetit në mënyrë të pavarur. WordPress është fleksibël, shumë i përshtatshëm, super përdorues-miqësor, dhe është një sistem i shkëlqyer për menaxhimin e përmbajtjes (CMS). Ju mund ta përdorni atë për bloget, faqet e internetit të biznesit të vogël dhe madje edhe e-commerce.
Kemi zhvillues mjaft të aftë që mund ta sjellin faqen tuaj të përditësuar dhe të shtoni atë prekje me porosi që keni kërkuar gjithmonë.


Procesi Ynë


INSTALIMI I TEMES

Ne do të instalojmë ndonjë temë të lirë ose premium WordPress dhe e bëjmë të duket si një pres faqeve të demos.

1

Plugine Prenium

Ne do të instalojmë plug-ins për ju, pa marrë parasysh se çfarë pakete që zgjidhni.

2

Zhvillimi i kontentit

Zhvillim unik për faqen tuaj dhe blog për të siguruar që ju qëndroni përpara konkurrentëve tuaj.

4

SEO

Një set i plotë i Shërbimeve SEO për të ndihmuar klientët të gjenerojnë kontakte, të fitojnë konsumatorë dhe të rrisin fitimet.

5


Personalizimi i Temes WordPress

Çdo gjë ‘WordPress’ është pika  jonë e fortë dhe ne përpiqemi të ju ofrojmë shërbime të personalizimit të  temave WordPress  që ju lejon të transformoni temat tuaja në zgjidhje që janë gjithpërfshirëse dhe te gjithanshme. Ndërsa rreshtoni temat tuaja për t’iu përshtatur ndjeshmërive të biznesit tuaj, ne marrim çdo masë për ta mbajtur atë të përgjegjshëm dhe të përputhshëm në platforma të ndryshme. Pa rënë pre e mënyrave kryesore dhe vështirë të efektshme të customization temë, ne ofrojmë shërbime që e bëjnë këtë customization një goditje e këndshme.

Sherbimi wp me tema


instalimi i temes

Ne do të instalojmë WordPress dhe çdo temë të lirë ose premium WordPress dhe e bëjnë atë të duket si një prej faqeve te demos.


SEO WordPress

Ne i ndihmojmë blogerët e WordPress dhe pronarët e faqeve të internetit të përmirësojnë dukshmërinë e faqes së tyre të internetit ose blogun në motorët e kërkimit si Google.Zhvillimi i kontentit

Ne ofrojmë shërbime të zhvillimit të përmbajtjes si planifikimi i përmbajtjes, shkrimi dhe redaktimi dhe analizimi i fjaleve kyce.


Siguria ne WordPress

Instalimi i WordPress është i lehtë. Instalimi i sigurt i WordPress dhe menaxhimi i vazhdueshëm i WordPress Security nuk është i lehtë si instalimi i WP.Plugine Prenium

Ju do të filloni duke pasur një faqe interneti. Natyrisht, ne mund të instalojmë dhe të vendosim sa më shumë shtojca që ju dëshironi ose keni nevojë.


Transferime Hosti

Ne do të lëvizim me siguri tërë faqen tuaj të WordPress, email dhe bazat e të dhënave në llogarinë tuaj të re hosting.KLIENTET TANE


Le të fillojmë
projektit tuaj


Ne do t’ju ndihmojmë për të arritur qëllimet tuaja dhe për të rritur biznesin tuaj.


KERKO NJE KONSULTIM

Projektet qe ne kemi përfunduar

Ne ndërtojmë ura midis teknologjisë së internetit për të bërë realitet qëllimin e klientëve

SHIKO PROJEKTET TONA