MARKETING ONLINE

Online Marketing Me Cmime Konkuruese

Qasja jonë e re në reklamim drejtohet duke krijuar dhe ndërtuar dashuri të thellë për markën tuaj. Ne marrim një qasje jo tradicionale ndaj standardeve tradicionale të thyerjes së medias, metodave dhe praktikave të vjetëruara të angazhimit të audiencës
Email Marketing

Hartimi i fushatave të marketingut me email me vegla të thjeshta të tërheqjes dhe rënies. Dizajni juaj është i garantuar të duket i mahnitshëm në çdo inbox, në çdo pajisje. Ne ju ofrojmë një nivel të paprecedentë rehati dhe lehtësie gjatë krijimit dhe dërgimit të fushatave të postës elektronike.Ndjekja e Fushatave. Monitorim te Raporteve.

Ndjekja e performancës së fushatës tuaj të email marketingut është më e lehtë me softuerin e marketingut EasyWeb. Ju mund të fitoni lehtë pasqyrë se sa përfitues kanë hapur email-in tuaj, sa shumë emaila kanë hequr dorë, kanë anuluar tarifat dhe klikoni përmes statistikave. EasyWeb ofron mënyra të ndryshme për të analizuar dhe interpretuar performancën tuaj të fushatës me grafikët dhe të dhënat për t’ju ndihmuar të përmirësoni fushatat tuaja.Nisni Fushaten Tuaj Dhe Sigurini Eficensen

Fushatat e postës elektronike mund të dërgohen në lehtësinë tuaj ashtu siç e kemi ruajtur në re, që do të thotë që ju mund ta përdorni atë në çdo kohë dhe kudo duke përdorur desktopin, tabletin ose iPhone tuaj. Programoni fushatën tuaj ose dërgojeni menjëherë. Kontrolloni dorëzimin në raportet tona dhe statistikat menjëherë. Normat e ofrimit të lartë janë të garantuara pasi që ne kemi lidhje kthyese me të gjithë ofruesit më të mëdhenj të shërbimit të internetit.Marketing Ne Rrjetet Sociale

Një mjet i fuqishëm i komunikimit, media sociale lejon kompanitë të arrijnë klientët e tyre aty ku janë, ndërsa gjithashtu karakterizojnë markat e tyre dhe zgjerimin e bazës së tyre të konsumatorëve. Nëse bëhet siç duhet, marketingu i mediave sociale mund të rrisë efikasitetin e teknikave të tjera të marketingut – duke përfshirë SEO dhe SEM – duke ndihmuar në ndërtimin e lidhjeve natyrore dhe duke përzënë trafikun, ndërgjegjësimin, njohjen e markës dhe vullnetin e mirë. Nëse ju keni qenë duke luftuar me strategjinë e mediave sociale, menaxhimin, ose reklamat, ne mund të ndihmojmë.Cfare Eshte Marketingu ne Rrjetet Sociale?

Marketingu i mediave sociale, ose SMM, është një formë e marketingut në internet që zbaton rrjete të ndryshme të mediave sociale në mënyrë që të arrijë qëllimet e komunikimit dhe marketingut të marketingut. Marketingu i mediave sociale mbulon kryesisht aktivitete që përfshijnë ndarjen sociale të përmbajtjeve, videove dhe imazheve për qëllime marketingu, si dhe reklamimin e medias sociale të paguar.


Si mund te ju ndihmojme?

Ne jemi një grup i shoqërueshëm dhe biznesi ynë i ri vjen kryesisht nga rekomandimet dhe referimet nga klientët dhe miqtë që e dinë se si punojmë. Ne nuk mendojmë se shitësit duhet të bëjnë të gjitha duke folur për ne dhe kështu që ne ju rekomandojmë që të flisni direkt me klientët tanë për të kuptuar se kush jemi dhe çfarë bëjmë ne.
Çmimi i mediave tona sociale është tërësisht i besueshëm dhe bazohet në situatën tuaj aktuale dhe në objektivat tuaja.Pse ju nevojitet nje menaxhim i rrjeteve sociale?

Klientet tuaj jane ne rrjetet sociale.

Pa marrë parasysh se në çfarë industri është kompania juaj, klientët tuaj po përdorin mediat sociale në baza ditore. Është e rëndësishme që t’i mbani të angazhuar dhe të lidhur me markën tuaj në mënyrë që të jeni gjithmonë opsioni i tyre i parë.

Ka njerez te cilet kerkojne per kompanine tuaj.

Nëse kompania juaj po ofron një produkt ose shërbim, mund të bastni se ka njerëz që flasin për të dhe kërkojnë kompanitë që ofrojnë atë. Shërbimi ynë i menaxhimit të mediave sociale do të ndihmojë biznesin tuaj për t’u bashkuar me bisedën dhe për të krijuar drejtime të reja.

Njerzit po flasin ne rrjetet sociale rreth kompanise tuaj.

Ju duhet të dëgjoni atë që klientët tuaj po thonë për kompaninë tuaj në mediat sociale dhe t’u përgjigjen shqetësimeve të tyre. Shërbimet tona të menaxhimit të mediave sociale fokusohen në theksimin e aspekteve pozitive të asaj që kompania juaj ka për të ofruar dhe për t’iu përgjigjur sinqerisht vërejtjeve negative.

Kompanite meritojne qe te gjitha te kene nje menaxhues per rrjetet sociale.

Shumica e pronarëve të bizneseve dhe menaxherëve të marketingut nuk kanë kohë për të menaxhuar të gjitha kanalet e tyre të mediave sociale. Çdo anëtar i firmës sonë ka marrë certifikimin e tyre në menaxhimin e mediave sociale dhe agjencia jonë mund t’ju ndihmojë të arrini qëllimet tuaja të marketingut dhe një bazë të re të konsumatorëve. Marketing ne Telefon

Mobile Marketing është teknologjia më e fundit që ju ndihmon të tërhiqni më shumë konsumatorë të rinj – konsumatorët që shpenzojnë më shumë para, më shpesh! Ne mund t’ju ndihmojmë të nisni një fushatë të suksesshme të marketingut celular për të lidhur, komunikuar dhe mbajtur klientët tuaj të vijnë përmes derës përsëri dhe përsëri.Cfare bejme ne?

Marketingu në internet konsiderohet të jetë një nga metodat më të njohura të marketingut. Por numri absolut i përdoruesve të celularëve xhuxh potencialin e një fushate marketingu online. Ndërsa përdoruesit e telefonave celularë janë më shumë në numër, efektiviteti dhe suksesi i mundshëm i një fushate të marketingut celular do të ishte shumë më i fortë nga ajo që mund të prisni nga një fushatë marketingu online, i cili ende është një metodë shumë e popullarizuar e marketingut sotSherbimi imarketingut ne telefon

  • Website per telefon
  • Marketing me SMS
  • Fushata per kerkimet nga telefoni
  • HTML5 dhe CSS3
  • Shitje nga Telefoni
  • 2D Barcodes/QR Codes
  • Zhvillimi i Aplikacioneve
  • Fushata marketingu ne telefon

KLIENTET TANE


Le të fillojmë
projektit tuaj


Ne fokusohemi në funksionin dhe përdorshmërinë dhe ju mesojme menyren  për të menaxhuar faqen tuaj si një aset biznesi. Kemi gjasa të mëdha për të siguruar që përmbajtja jote të shpërndahet në mënyrë të tillë që vizitorët të gjejnë lehtësisht dhe intuitë informacionin që kërkojnë, duke rezultuar në një eksperiencë të këndshme dhe produktive të përdoruesit.


KERKO KONSULTIM

Projektet qe ne kemi perfunduar

Ne ndërtojmë ura midis teknologjisë së internetit për të realitet qëllimin e klientëve

SHIKO PROJEKTET