DIGITAL BRANDING
Menaxhimi i brendshëm i markës dhe reputacionit

Në biznes, reputacioni është gjithçka. Falë medias sociale dhe faqeve të rishikimit si Yelp, ju mund të ndërtoni një reputacion të madh në internet shpejtë. Ka vetëm një problem: Interneti lëviz shpejt, dhe me disa hapat e gabuar, ju mund të godasni në pjesën e poshtme të rërës aq shpejt sa keni arritur në atë vlerësim të lakmuar me 5 yje.Ekspertiza jonë

Ne e dimë që bizneset dhe individët e ndryshëm kanë nevoja të veçanta për menaxhimin e reputacionit. Stafi ynë hulumtoi dhe shqyrtoi dhjetra shërbime të menaxhimit të reputacionit dhe doli me ato që mendojmë se janë më të mira për bizneset dhe individët.
Ne ofrojmë shërbime qeverive dhe bizneseve, të vogla dhe të mëdha nga një shumëllojshmëri industri e fushash.
Zgjidhjet tona ekskluzive janë të përqendruara jo vetëm në perceptimin e publikut, por edhe në kuptimin tonë për blerjen e shoferëve për produkte specifike.
Perceptimi i publikut është shumë i rëndësishëm, por zgjidhjet tona të pronarit janë gjithashtu të fokusuara në atë që çon shitjet për produktet ose shërbimet tuaja.Çfarë na bën të Vecantë.

Nëse aktualisht keni një problem të menaxhimit të reputacionit në internet, konsulentët tanë të reputacionit online mund t’ju sigurojnë mjetet që ju nevojiten për të parë dhe heshtur hiqni atë nga motorët e kërkimit. Nëse jeni me fat që të mos keni një problem markë (ende), ne do t’ju prezantojmë me programin e monitorimit të reputacionit që do t’ju ndihmojë të mbani krah për krah me atë që thuhet atje për markën tuaj.KLIENTET TANE


Le të fillojmë
projektit tuaj


Ne fokusohemi në funksionin dhe përdorshmërinë dhe ju mesojme menyren  për të menaxhuar faqen tuaj si një aset biznesi. Kemi gjasa të mëdha për të siguruar që përmbajtja jote të shpërndahet në mënyrë të tillë që vizitorët të gjejnë lehtësisht dhe intuitë informacionin që kërkojnë, duke rezultuar në një eksperiencë të këndshme dhe produktive të përdoruesit.


KERKO KONSULTIM

Projektet që ne kemi përfunduar

Ne ndërtojmë ura midis teknologjisë së internetit për të realitet qëllimin e klientëve

SHIKO PROJEKTET TONA