E-MAIL MARKETING
120.000 Emaile Shqipetare

Hartimi i fushatave të marketingut me email indertuar me metoden drag  and drop. Dizajni juaj është i garantuar që të duket unik në çdo inbox dhe  në çdo pajisje.Cfarë Bëjme


Dizejnimi Responsiv i Email-it

Ne do të kodojmë email-in tuaj në HTML dhe CSS që përdor media query për të ndihmuar në arritjen e formatimit optimal në të gjitha pajisjet e të gjitha madhësive.


Email Marketing i Automatizuar

Ekspertët tanë të marketingut të automatizimit do t'ju ndihmojnë të rrisni shitjet tuaja dhe të gjeneroni me shume mundesi biznesi, duke ju kursyer kohë, para dhe dhimbje.Copywriting Email

Shërbimi ynë i copywrite të email-it do t'ju mundësojë të gjeneroni fitime më të mëdha nga kanali i marketingut me ROI më të lartë.


Menaxhimit të Plotë të Email Marketing

Shërbimi ynë i menaxhuar plotësisht përfshin krijimin e dy fushatave të email-it në muaj, të gjitha të dizajnuara dhe të shkruara në mënyrë profesionale për ju.Krijimi dhe Shpërndarja e Fushatës

Ne përqëndrohemi në ndihmën tuaj për të maksimizuar performancën e biznesit tuajPastrimi i Listës së Emaileve

Ne do të pastrojmë adresat tuaja të vjetra dhe të perdorura dhe do te sigurohemi që lista juaj të jetë e pastër dhe e gatshme për të arritur ne destinacion.Si e bëjmë


Newsletter Kreativë

Hartimi i fushatave të marketingut me email me teknika të thjeshta. Të shpejtë dhe të thjeshtë!

1

Testimi i Shperndarjes

EvolveStudio ju lejon të kryeni një test shperndarje për ofruesit e shërbimeve të elektronike me një klik të vetëm.

2

Dërgo Fushatën tënde

Programoni fushatën tuaj ose dërgojeni menjëherë. Kontrolloni dorëzimin në raportet tona dhe statistikat .

4

Gjurmimi i Fushates

Gjurmoni çdo gjë: hap, klikime, çabonohuni, ankesat me spam, bounces, aktivitetin e lidhjes dhe shumë më tepër.

5

Gjurmo Fushaten. Monitoro Raporte.

Ndjekja e performancës së fushatës tuaj të email marketingut është më e lehtë me softuerin e marketingut EasyWeb. Ju mund të fitoni lehtë pasqyrë se sa përfitues kanë hapur email-in tuaj, sa shumë emaila kanë hequr dorë, kanë anuluar tarifat dhe klikoni përmes statistikave. EasyWeb ofron mënyra të ndryshme për të analizuar dhe interpretuar performancën tuaj të fushatës me grafikët dhe të dhënat për t’ju ndihmuar të përmirësoni fushatat tuaja.Dergo fushaten dhe siguro dorezimin e saj

Fushatat e postës elektronike mund të dërgohen në lehtësinë tuaj ashtu siç e kemi ruajtur në re, që do të thotë që ju mund ta përdorni atë në çdo kohë dhe kudo duke përdorur desktopin, tabletin ose iPhone tuaj. Programoni fushatën tuaj ose dërgojeni menjëherë. Kontrolloni dorëzimin në raportet tona dhe statistikat menjëherë. Normat e ofrimit të lartë janë të garantuara pasi që ne kemi lidhje kthyese me të gjithë ofruesit më të mëdhenj të shërbimit të internetit.


KLIENTET TANE


Le të fillojmë
projektit tuaj


Ne fokusohemi në funksionin dhe përdorshmërinë dhe ju mesojme menyren  për të menaxhuar faqen tuaj si një aset biznesi. Kemi gjasa të mëdha për të siguruar që përmbajtja jote të shpërndahet në mënyrë të tillë që vizitorët të gjejnë lehtësisht dhe intuitë informacionin që kërkojnë, duke rezultuar në një eksperiencë të këndshme dhe produktive të përdoruesit.


KëRKO KONSULTIM

Projektet që ne kemi përfunduar

Ne ndërtojmë ura midis teknologjive të internetit për të realitet qëllimin e klientëve

SHIKO PROJEKTET TONA