PAY PER CLICK
Cfare eshte Pay Per Click?

PPC qëndron për pay-per-click, një model i marketingut në internet në të cilin reklamuesit paguajnë një tarifë çdo herë që një nga reklamat e tyre është klikuar. Në thelb, kjo është një mënyrë për të blerë vizita në faqen tuaj, në vend që të përpiqet të “fitojë” ato vizita në mënyrë organike.
Reklamimi i motorëve të kërkimit është një nga format më të njohura të PPC. Kjo lejon që reklamuesit të bëjnë ofertën për vendosjen e reklamave në lidhjet e sponsorizuara të një motor kërkimi kur dikush kërkon një fjalë kyçe që lidhet me ofertën e tyre të biznesit.Menaxhimi i PPC

Platformat siç janë Google AdWords dhe Bing Ads janë të rëndësishme për biznesin tuaj. Me ekspertizën tonë të marketingut “Pay-per-click” (PPC), mund të ndihmojmë që llogaritë tuaja të shkoj në nivelin e ardhshëm. Ne rregulloje strategjinë dhe raportimin e përshtatur sipas nevojave tuaja.
Ne ofrojmë mbështetjen dhe udhëzimet që kërkojmë për të përmbushur qëllimin tuaj, qoftë maksimizimi i kthimit të investimeve, rritja e drejtimit, ose nxitja e vetëdijes së markës.Shperndarja

Ne raportojmë çdo muaj për suksesin e fushatës tënde në lidhje me zgjedhjen e fjalëve dhe zgjedhjen e tekstit, dhe ne krijojmë një radhë raporti kështu që ju e dini ku renditen organikisht për fjalë kyçe që paguani. Përveç kësaj, pasi ta keni shqyrtuar raportin, ne do të rezervojmë një telefonatë një orëshe me anëtarët e ekipit tuaj për të shpjeguar përparimin, drejtimin dhe përgjigjjen e fushatës tënde dhe përgjigjjuni pyetjeve që mund të keni.


Sherbimi Pay Per Click


Auiditimet PPC

Procesi ynë i auditimit të PPC-së fillon nga kuptimi i objektivit të auditimit, mbulimit dhe çuar drejt analizës së të dhënave.


Marketing ne Bing

Ekipi ynë i agjensive të reklamave në Bing ka trajnimin dhe ekspertizën që ju nevojitet për të bërë maksimumin e platformës popullore të PPC të Bing.Marketingu Social

Evolve Studio mund t'ju ndihmojë me fushata sociale të paguara që mund t'i drejtojnë audiencën tuaj të synuar drejt veprimeve të dëshiruara në shënjestër.


Shfaqja e Reklamave

Reklama e ekranit tënd do të synojë një audiencë që ka treguar tashmë një interes në shërbimin ose produktin tënd.Google AdWords

Bashkepunimi me nejep juve përfitimin e një eksperti AdWords AdWords me kohë të plotë pa koston shtesë .


Rimarketing & Ndryshimi i Target

Përmirësimi i ROI dhe rritja e konvertimeve nga marketingu te njerëzit që kanë të gjithë të gatshëm të vizitojnë faqen tuaj te internetit.


Procesi i shkurter i fushates Pay Per Click:

Shërbimi ynë i menaxhimit Pay-per-Click (PPC) përfshin komponentët e mëposhtëm:

  • Strategji per kerkimin e PPC
  • Kerkimi i fjaleve kyce
  • Pergatitje Kreative
  • Formimi i Fushates
  • Menaxhimi dhe gjurmimi i ROI
  • Optimizim dhe zhvilimi i faqes kryesore
  • Menaxhimi dhe analizimi i fushates

KLIENTET TANE


Le të fillojmë
projektit tuaj


Ne do t’ju ndihmojmë për të arritur qëllimet tuaja dhe për të rritur biznesin tuaj.


KERKO KONSULTIM

Projektet që ne kemi përfunduar

Ne ndërtojmë ura midis teknologjive të internetit për të bërë realitet qëllimin e klientëve

SHIKO PROJEKTET TONA