Menaxhimi i markes
Menaxhimi i brendshëm i markës dhe reputacionit

Në biznes, reputacioni është gjithçka. Falë medias sociale dhe faqeve të rishikimit si Yelp, ju mund të ndërtoni një reputacion të madh në internet. Ka vetëm një problem: në botën dixhitale në të cilën jetojmë, gjërat ndryshojnë shumë shpejt.  Ju duhet t’i pëgjigjeni këtyre ndryshimeve me po të njëjtën shpejtësi. Ne jemi këtu për t’ju ndihmuar që të ruani dhe përmirësoni imazhin e markës suaj.Ekspertiza jonë

Ne e dimë që bizneset dhe individët e ndryshëm kanë nevoja të veçanta për menaxhimin e reputacionit të tyre. Stafi ynë ka hulumtuar dhe shqyrtuar dhjetra shërbime të menaxhimit të reputacionit.
Ne u ofrojmë shërbime institucioneve qeveritare si dhe bizneseve të vogla dhe të mëdha nga industri dhe fusha të ndryshme.
Zgjidhjet tona përqendrohen në perceptimin e publikut, por edhe në kuptimin e faktorëve që nxisin njerezit të blejnë.
Perceptimi i publikut është shumë i rëndësishëm. Zgjidhjet tona shkojnë gjithnjë kah faktorëve që çojnë në shitjen e produktit apo shërbimit tuaj.Çfarë na bën të vecantë.

Nëse aktualisht keni një problem të menaxhimit të reputacionit në internet, ne mund të ndihmojmë. Nëse reputacioni juaj online nuk është aty ku ju mendoni se duhet të jetë, na kontaktoni menjëherë.  Përmirësoni perceptimin e publikut ndaj jush tani. Menaxhimi i markës është tejet i rëndësisshëm.KLIENTET TANE


Le të fillojmë
projektin tuaj


Ne përqëndrohemi në funksionimin e thjeshtë dhe përdorshmërinë e faqes suaj dhe ju mësojmë mënyrën e menaxhimit të saj si një aset i çmuar biznesi. Ne sigurohemi që përmbajtja jote të shpërndahet në mënyrë të tillë që vizitorët të gjejnë lehtësisht informacionin që kërkojnë, duke rezultuar në një eksperiencë të këndshme përdorimi.


KERKO KONSULTIM

Projektet që ne kemi përfunduar

Falë teknologjisë, ne ndërtojmë ura bashkëpunimi dhe vemë në jete idetë tuaja.

SHIKO PROJEKTET TONA