APLIKACIONE MOBILE
Aplikacione mobile

Aplikacione mobile për të zgjeruar praninë tuaj në botën dixhitale. A keni nevojë për një aplikacion me porosi, iOS, Android ose Windows? A preferoni një aplikacion ueb të përshtatshëm për çdo platformë? Kërkon një backend të sigurtë? Nëse e doni atë, ne mund ta ndërtojmë atë. Ne zhvillojmë aplikacione gjithëpërfshirëse për smartfona: logo, harta dhe tekste për të siguruar që përdoruesit të jenë plotësisht të kënaqur.

Ne e bëjmë përvojën e përdoruesit më të përshtatshëm për aplikacionin tënd. Përvoja e përdoruesit është disiplina e menaxhimit të përmbajtjes: ne studiojmë hapat që ndjek një përdorues brenda aplikacionit tënd dhe krijojme aplikacionin për ta bërë përvojën e përdorimit sa më të këndshme.
Ne e dimë si të sigurohemi që aplikacioni juaj të jetë krejtësisht i lundrueshëm nga çdo pajisje, iOS dhe Android.

Ne ndërtojmë aplikacione mobile të cilat u përshtaten nevojave gjithnjë e në rritje të tregut.
Sherbimet Tona


Zhvillimi i aplikacioneve

Ne ju ndihmojmë të krijoni një eksperiencë të pandërprerë për aplikacionet tuaja në internet në pajisjet handheld duke përdorur dizajn të përgjegjshëm, HTML5 dhe CSS3.Sherbimet e Web Mobile

Si agjenci me shërbim të plotë, ne ofrojmë një sërë shërbimesh të lëvizshme të internetit. Kjo përfshin dizajnin celular, strategjinë dhe zhvillimin e aplikacioneve.Marketing Me SMS

Platforma jonë e Ndërmarrjeve e SMS Marketingut e dizajnuar për biznesin tuaj, lejon tregtarët të komunikojnë në çast dhe të angazhojnë klientët në lëvizje.


Sherbimet Tona Mobile

 

  • Ndertim aplikacione mobile
  • Uebfaqe mobile
  • Fushata kërkimi mobile
  • Tregti online përmes telefonit
  • 2D Barcodes/QR Codes
  • Marketing përmes SMS-ve
  • Fushatat e shfaqjes së marketingut mobile

KLIENTET TANE


Le të krijojmë aplikacionin tuaj mobile


Ne do t’ju ndihmojmë për të arritur qëllimet tuaja dhe për të rritur biznesin tuaj.


KERKO MOBILE

Projektet që ne kemi përfunduar

Falë teknologjisë së internetit, ne ndërtojmë ura bashkëpunimi dhe vemë në jete idetë tuaja.

SHIKO PROJEKTET TONA