WEBSITE DIZAJN

Dizajn dhe Zhvillim Website-sh Me Cmime Konkuruese

Web Ddizajni është një art! Dizajni i faqes suaj tregon pamjen tuaj të biznesit. Një thënie e njohur është “Përshtypja e parë është e qëndrueshme”. Në teknologjitë e uebit, faqja juaj e internetit është entiteti i parë që ndërvepron me vizitorin, kështu që faqja e internetit duhet të flasë vetë!

Faqet e internetit që prodhojmë janë të pastra dhe të freskëta, secili i dizajnuar në mënyrë unike. Për më tepër, përpiqemi të sigurojmë që të gjitha vendet tona të përmbushin standardet e aksesueshmërisë të kërkuara nga Konsorciumi i World Wide Web. Faqet e internetit janë testuar në shfletuesit më të përdorur në rezolucione të ndryshme të ekranit.
Procesi

STRATEGJIA

Definimi i analizës objektive të markave, hulumtimi i fjalëve dhe strategjia e pozicionimit.

DESIGN

Ne vendosim në disa draftet fillestare të dizajnit për faqen tuaj dhe zgjidhni një koncept.

ZHVILLIMI

Për të bërë përmbajtjen, arkitekturën e informacionit, dizajnin vizual të gjithë punojnë dhe funksionojnë së bashku.

ASISTENCA

Ekipi ynë i ekspertëve është gjithnjë i disponueshëm për çdo përditësim që ju nevojitet.Shërbimi Përfshin


Dizejnim Responsiv te Website


Përdorshmëria dhe Analiza e Konkurrencës


Dizajn i Arkitekturës së Informacionit


User Experience Dizajn


Strategjia e përmbajtjes së Webit


Instalimi


Integrimi i CMS dhe e-Commerce


Testimi ne Browser


Asistence
KLIENTET TANE


Le të fillojmë
projektit tuaj


Ne fokusohemi në funksionin dhe përdorshmërinë dhe ju stërviteni për të menaxhuar faqen tuaj si një aset biznesi. Kemi gjasa të mëdha për të siguruar që përmbajtja jote të shpërndahet në mënyrë të tillë që vizitorët të gjejnë lehtësisht dhe intuitë informacionin që kërkojnë, duke rezultuar në një eksperiencë të këndshme dhe produktive të përdoruesit.


KERKO NJE KONSULTIM

Projektet qe ne kemi perfunduar

Ne ndërtojmë ura midis teknologjisë së internetit për të realitet qëllimin e klientëve

SHIKO PROJEKTET TONA