ZHVILLIMI I WEB-EVE

Zhvillimi

Kur kufizimet e paketimit CMS ose E-commerce nuk jane me zgjidhjeper klientet tane ne ju  ofrojme mundësinë e zhvillimit të nje faqe te personalizuar. Ne kemi përvojë të gjerë në zhvillim të web-eve dhe aplikacioneve të të gjitha llojeve, kompleksiteteve dhe buxheteve.
Sherbimi Jone

Qasja jonë është që të kthehemi në bazat dhe të analizojmë se çfarë duhet të bëjnë klientët tanë – dhe përdoruesit e tyre. Ne i ndërtojmë këto nga toka, duke përdorur kornizat e zhvillimit të standardeve të industrisë kështu që është i përshtatur në mënyrë të përkryer për nevojat tuaja dhe të qëndrueshme në afat të gjatë.


Procesi Yne


PLANIFIKIMI

Projektimi i asaj cfare ju kerkoni nga faqa juaj dhe si te arrijme ate

1

Zhvillimi

Per klientet te cilat kan kerkesa te thjeshta ne i ndertojme atyre CMS

2

Nxjerrja Online

Pasi testimi dhe rishikimi te kete mbaruar platforma webi nxirret online

4

Asistenca

PAsi webi te jete funksional ather do te kujdesemi gjate gjith kohes qe cdo gje te jete ne rregull

5

Cfare OfrojmË

Aktivizimi i Web App

Portale te personalizuara

Zhvillime Webi per komunitete

Zhvillimi i nje Rrjeti Socail

Zgjidhje per E-Commerce

Zgjidhje Per Internet Dhe Intranet

Aplikacione specifike sipas kerkeses se klientit

Website Per Korporata

Aplikacione per Biznese

Integrimi i menyrave te pagesave

Perse te na zgjidhnine

Web-et qe ne bejme jane te gjithe te optimizuar

Metoda agile teper funksionale dhe eficente

Fokusim te larte tek kerkesat e biznesit dhe ROI

Nuk bejme kompromise rreth cilesise se Webit

I pergjigjemi me perpikmeri kerkesave te klientiit

Zgjidhjet e duhura per biznesin tuaj

Kemi nje ekip te shkelqyer te zhvilluesve te webit

Programuesit tane jane me eksperience dhe te certifikuar

Ne ndertojme Web-e Responsive qe te pershtaten me cdo lloj ekrani

Eksperience ne meanxhimin e projekteve


Klientet Tane


Le të fillojmë
projektit tuaj


Ne do t’ju ndihmojmë për të arritur qëllimet tuaja dhe për të rritur biznesin tuaj.


KERKONI KONSULTIM

Projektet qe ne kemi përfunduar

Ne ndërtojmë ura midis teknologjisë së internetit për të bërë realitet qëllimin e klientëve

SHIKO PROJEKTET TONA