MARKETING NË RRJETET SOCIALE
Marketing Në Rrjetet Sociale

Një mjet i fuqishëm i komunikimit, media sociale lejon kompanitë të arrijnë klientët e tyre aty ku janë, ndërsa gjithashtu karakterizojnë markat e tyre dhe zgjerimin e bazës së tyre të konsumatorëve. Nëse bëhet siç duhet, marketingu i mediave sociale mund të rrisë efikasitetin e teknikave të tjera të marketingut – duke përfshirë SEO dhe SEM – duke ndihmuar në ndërtimin e lidhjeve natyrore dhe duke përzënë trafikun, ndërgjegjësimin, njohjen e markës dhe vullnetin e mirë. Nëse ju keni qenë duke luftuar me strategjinë e mediave sociale, menaxhimin, ose reklamat, ne mund të ndihmojmë.
Shërbimet Tona


Krijimi i strategjisë në rrjetet sociale

Ne ofrojmë një sërë shërbimesh të konsulencës për mediat sociale me vlerë të lartë përmes së cilës ju ndihmojmë të arrini rezultate të prekshme nga aktivitetet e tyre në media sociale.Marketing në rrjetet sociale

Shërbimet tona të reklamimit të medias sociale provohen të përshpejtojnë rritjen. Duke reklamuar përmes mediave sociale, 100% e klientëve tanë kanë parë rezultate.Krijimi i postimeve për rrjetet sociale

Ne ofrojmë një sërë shërbimesh të shkrimit dhe postimit të medias sociale që t'ju ndihmojnë drejtpërdrejt ose tërthorazi të bleni ofertat tuaja nëpërmjet medias sociale në internet.
Cfarë është marketingu në rrjetet sociale?

Marketingu i mediave sociale, ose SMM, është një formë e marketingut në internet që zbaton rrjete të ndryshme të mediave sociale në mënyrë që të arrijë qëllimet e komunikimit dhe marketingut të marketingut. Marketingu i mediave sociale mbulon kryesisht aktivitete që përfshijnë ndarjen sociale të përmbajtjeve, videove dhe imazheve për qëllime marketingu, si dhe reklamimin e medias sociale të paguar.Pse ju nevojitet një menaxher për rrjetet sociale?

 

Kientet tuaj jane ne rrjetet sociale.

Pa marrë parasysh se në çfarë industri është kompania juaj, klientët tuaj po përdorin mediat sociale në baza ditore. Është e rëndësishme që t’i mbani të angazhuar dhe të lidhur me markën tuaj në mënyrë që të jeni gjithmonë opsioni i tyre i parë

 

Ka njerez te cilet kerkojne per kompanine tuaj.

Nëse kompania juaj po ofron një produkt ose shërbim, mund të bastni se ka njerëz që flasin për të dhe kërkojnë kompanitë që ofrojnë atë. Shërbimi ynë i menaxhimit të mediave sociale do të ndihmojë biznesin tuaj për t’u bashkuar me bisedën dhe për të krijuar drejtime të reja.

Njerëzit po flasin për kompaninë tuaj në rrjetet sociale.

Ju duhet të dëgjoni atë që klientët tuaj po thonë për kompaninë tuaj në mediat sociale dhe t’u përgjigjen shqetësimeve të tyre. Shërbimet tona të menaxhimit të mediave sociale fokusohen në theksimin e aspekteve pozitive të asaj që kompania juaj ka për të ofruar dhe për t’iu përgjigjur sinqerisht vërejtjeve negative.

 

Kompanitë meritojnë menaxhimin prej ekspertëve të mediave sociale.

Shumica e pronarëve të bizneseve dhe menaxherëve të marketingut nuk kanë kohë për të menaxhuar të gjitha kanalet e tyre të mediave sociale. Çdo anëtar i firmës sonë ka marrë certifikimin e tyre në menaxhimin e mediave sociale dhe agjencia jonë mund t’ju ndihmojë të arrini qëllimet tuaja të marketingut dhe një bazë të re të konsumatorëve.


Procesi Yne


Krijimi i Strategjisë

Menaxhimi i Fushatës

MEnaxhimi i Komunitetit

Krijimi i kontentit kreativ

Matja & Raportimi


KLIENTET TANE


Le të fillojmë
projektit tuaj


Ne do t’ju ndihmojmë për të arritur qëllimet tuaja dhe për të rritur biznesin tuaj.


KERKO KONSULTIM

Projektet që ne kemi përfunduar

Ne ndërtojmë ura midis teknologjive të internetit për të bërë realitet qëllimin e klientëve

SHIKO PROJEKTET TONA