SEO
Optimizimi i Motorreve te kerkimit

Është procesi i ndikimit në dukshmërinë e një faqe interneti ose të një faqeje web në rezultatet e papaguara të një motor kërkimi-shpesh të referuara si rezultate “natyrale”, “organike” ose “të fituara”. Në përgjithësi, më parë (ose më e lartë renditur në faqen e rezultateve të kërkimit) dhe më shpesh një faqe shfaqet në listën e rezultateve të kërkimit, aq më shumë vizitorë do të marrin nga përdoruesit e motorëve të kërkimit. SEO mund të synojë lloje të ndryshme kërkimi, duke përfshirë kërkimin e imazhit, kërkimin lokal, kërkimin e videove, kërkimit akademik, kërkimit të lajmeve dhe motorëve të kërkimit vertikal të industrisë.Rriteni biznesin tuaj ne njË tjetËr nivel

Evolve Studio mund të rrisë rangun e motorëve të kërkimit dhe trafikun në vend të ndonjë kompanie. Ekspertiza e ofruar nga stafi ynë teknik dhe copywriting na mundëson që të përmbushim me sukses nevojat e kompanive me faqe interneti komplekse në industri konkurruese.Analizimi i Web-it

Ne së pari analizojmë një faqe interneti, e ndjekur nga një plan hap pas hapi për të pasur faqen e internetit të komunikojnë fjalë kyçe më efektivisht në motorët e kërkimit. Qëllimi ynë përfundimtar është që të kemi klientët tanë më shumë vizitorë dhe konvertim më të lartë të shitjeve dhe të çon.


SI E BËJMË

Para se të filloni një projekt të optimizimit të motorëve të kërkimit (SEO), është e rëndësishme të kuptoni procesin e përfshirë në një fushatë efektive SEO. Evolve Studio u shërben klientëve të cilët kërkojnë një qasje intensive dhe të plotë shërbimi për marketingun e motorëve të kërkimit..


KËRKIMI I FJALËVE KYCE RESEARCH

Densiteti me fjalë kyçe ju tregon sa shpesh shfaqet një term kërkimi në një tekst në lidhje me numrin e përgjithshëm të fjalëve që përmban

OPTIMIZIMI ONSITE

Optimizimi në faqe i referohet të gjitha masave që mund të merren drejtpërsëdrejti brenda faqes së internetit në mënyrë që të përmirësohet pozicioni i saj

KRIJIMI ILINK-EVE

Në fushën e SEO, ndërtimi i lidhjeve përshkruan veprime që synojnë rritjen e numrit dhe cilësisë së lidhjeve përbrenda në një faqe interneti

RAPORTIMIET DHE ANALIZAT

Rishikimi ynë i SEO përbëhet nga disa faktorë si përmbajtja, struktura lidhëse, përpjekjet e mediave sociale dhe besimi i tij në internet
6x
Rritje ne rankim nga flalet kyce


398%
Rritje te trafikut organik


1105%
Rritje ne 10 vendet e para


60%
Rritja e vizitave ne Web


Perse Seo ju sjell perfitime ne biznesin tuaj?


Rendesia ne Renditje

Hulumtimet e këtij viti tregojnë se rreth 85% e të gjitha faqeve të internetit gjenden nëpërmjet motorëve të kërkimit


Motorr kerkimi me te Forte

96% e përdoruesve të internetit fillojnë kërkimin e tyre përmes një motor kërkimi të madh (Google, Bing, Yahoo, AOL)

Strategji Efektive

SEO ju lejon mundësinë për të zgjedhur fraza fjalësh për kërkimet e kryera nga klientët potencialë


342 billion Rezultate Kerkimi

Në janar 2017, më shumë se 17.5 miliardë kërkime u kryen me 342 miliardë rezultate kërkimi

Sjellja e Vizitoreve

Web-i i mire SEO dhe kërkimi miqësor i uebit do të ndihmojnë të sjellin vizitorët në faqen tuaj


Perceptimi i Klienteve

Perceptimi i konsumatorit është se sa më i lartë një faqe interneti renditet në një motor kërkimi


KLIENTET TANE


Le të fillojmë
projektin tuaj


Ne fokusohemi në funksionin dhe përdorshmërinë dhe ju mesojme menyren  për të menaxhuar faqen tuaj si një aset biznesi. Kemi gjasa të mëdha për të siguruar që përmbajtja jote të shpërndahet në mënyrë të tillë që vizitorët të gjejnë lehtësisht dhe intuitë informacionin që kërkojnë, duke rezultuar në një eksperiencë të këndshme dhe produktive të përdoruesit.


KERKO KONSULTIM