ZGJIDHJE MOBILE
Zhvillimi i aplikacioneve

A keni nevojë për një aplikacion me porosi, iOS, Android ose Windows? A preferoni një aplikacion web të përgjegjshëm ndër-platformë? Kërkon një backend të sigurtë? Nëse e doni atë, ne mund ta ndërtojmë atë. Ne zhvillojmë aplikacione gjithëpërfshirëse për smartfon: logot, hartat dhe tekstet për të siguruar që ju dhe përdoruesit tuaj janë plotësisht të kënaqur.
Ne e bëjmë Përvojën e Përdoruesit më të përshtatshëm për aplikacionin tënd. UX është disiplina e menaxhimit të përmbajtjes: ne studiojmë rrugën e përdoruesve brenda aplikacionit tënd, krijuam tekstet e përshtatura dhe i ndanim në mënyrën më të mirë.
Ne e dimë si të sigurohemi që aplikacioni juaj është krejtësisht i lundrueshëm nga çdo pajisje, iOS dhe Android.
Sherbimet Tona


Zhvillimi i aplikacioneve

Ne ju ndihmojmë të krijoni një eksperiencë të pandërprerë për aplikacionet tuaja në internet në pajisjet handheld duke përdorur dizajn të përgjegjshëm, HTML5 dhe CSS3.Sherbimet e Web Mobile

Si agjenci me shërbim të plotë, ne ofrojmë një sërë shërbimesh të lëvizshme të internetit. Kjo përfshin dizajnin celular, strategjinë dhe zhvillimin e aplikacioneve.Marketing Me SMS

Platforma jonë e Ndërmarrjeve e SMS Marketingut e dizajnuar për biznesin tuaj, lejon tregtarët të komunikojnë në çast dhe të angazhojnë klientët në lëvizje.


Sherbimet Tona Mobile

 

  • Zhvillimi i aplikacioneve
  • Websitet Mobile
  • Fushata Kerkimi Mobile
  • Mobile Commerce
  • 2D Barcodes/QR Codes
  • Marketing SMS
  • Fushatat e shfaqjes së Marketingut Mobile

KLIENTET TANE


Le të fillojmë
projektit tuaj


Ne do t’ju ndihmojmë për të arritur qëllimet tuaja dhe për të rritur biznesin tuaj.


KERKO MOBILE

Projektet që ne kemi përfunduar

Ne ndërtojmë ura midis teknologjive të internetit për të bërë realitet qëllimin e klientëve

SHIKO PROJEKTET TONA