WEBSITE E-COMMERCE

E-Commerce

Gjithkush e di se dyqanet e shitjes  janë një biznes i mirë, pa marrë parasysh se çfarë shitet; gjithmonë do të ketë njerëz pranë jush që dëshirojnë të blejnë produktet ose shërbimet tuaja. Por një dyqan me pakicë është i kufizuar në vendndodhjen e saj gjeografike. Nëse doni të shkoni globalisht, nuk ka kufizime në internet.


Cfarë Bëjmë

Ne mund t’ju ndihmojmë të dizajnoni dhe zhvilloni zgjidhje përfundimtare për e-commerce për të përmirësuar komunikimin, automatizuar rrjedhën e punës, menaxhimin e transaksioneve me volum të lartë, menaxhimin dhe autentifikimin e përdoruesve, menaxhimin e të dhënave dhe përmbajtjeve, aplikacionet e blerjeve të blerjeve dhe integrimin e hyrjes së pagesave. Shërbimi ynë i dizajnit përfshin:


Dizajnimin e struktures online

Krijimi i faqeve unike

Krijimin e nje emaili per fushate

Krijimin e nje Webi-i responsiv

Hostim/Regjistrim te domainit

Optimizim i motorreve te kerkimit


Zgjidhja jone per E-Commerce

Bazuar në qëllimet dhe kërkesat tuaja unike, ne ju ofrojmë zgjidhje të personalizuara të ecommerce që ju të rriteni. Ju do të merrni një zgjidhje të qëndrueshme dhe të sigurt me Web të plotë të Ecommerce që ka të gjitha këmbanat dhe bilbilat që ju nevojiten.Optimizim te motorreve te kerkimit me linke Seo dhe sitemap

Nje faqe private per kryerjen e porosive

Menaxhimi i stokut dhe inventar

Variacione te produktit per atribute te ndryshme si ngjyra, pesha, permasa.

Raporte te shitjeve te cilat mund ti printoni ne formate te ndryshme

Kupona, oferta dhe ulje cmimesh per produktet


Shport porosish ne te cilin klientet mund te heqin dhe shtojne porosite

Historiku i porosise,statusi

Sigurimi i te dhenave me certifikaten 128-bit SSL

Opsionin per paketimin e dhuratave si edhe vendosja e shkrimeve mbi te

Integrimi i PayPal si menyre pagese si edhe 50 menyrave te tjera

Shtimi dhe ndryshimi i cmimit si edhe i pershkrimit


KLIENTET TANE


Le të fillojmë
projektit tuaj


Ne do t’ju ndihmojmë për të arritur qëllimet tuaja dhe për të rritur biznesin tuaj.


KERKONI KONSULTIM

Projektet qe ne kemi përfunduar

Ne ndërtojmë ura midis teknologjisë së internetit për të bërë realitet qëllimin e klientëve

SHIKO PROJEKTET TONA