CMS TË PERSONALIZUAR





CMS Të Personalizuar

Nëse keni nevojë të ndryshoni shpesh faqen tuaj të internetit, duhet të konsideroni një faqe interneti CMS në vend të një website statik. Një sistem i Menaxhimit të Përmbajtjes (CMS) lejon që ju ose partnerët / punonjësit tuaj të shtoni dhe të redaktoni përmbajtjen në faqen tuaj të internetit nga një panel administrativ i siguruar me një fjalëkalim. Këto sisteme janë të dobishme sepse nuk keni nevojë për trajnim HTML për të shtuar faqe të reja ose për të redaktuar ose fshirë përmbajtjen për faqen tuaj.



Cfarë Bëjme

Ne krijojmë platforma CMS të personalizuara për klientët të cilët kanë nevojë për një zgjidhje specifike për një faqe interneti ose sistem të bazuar në web. Disa nga përfitimet e vlefshme që ne ofrojmë së bashku me Shërbimet tona me porosi CMS përfshijnë si në vijim:


Ju ofrojme eksazktesisht ate cka ju kerkoni

Implementim dhe suport per CMS

Zgjidhje cilesore

Teknologjite me te mira me cmime konkurues

Mbajme Web-in te optimizuar dhe te rankuar

Projekt menaxher te dedikuar dhe me eksperience


Karakteristikat tona per CMS

Sistemi i menaxhimit të përmbajtjes (CMS) i cili është i lehtë për përdorim dhe ju lejon te krijoni, modifikoni dhe publikoni përmbajtjen e uebfaqes tuaj.




Përditësoni tekstin e faqes, linket

Menaxhim pa limit te faqeve

Galeri Fotosh

Katalog Produktesh

Banera dhe grafika per Web-in

Log-ine te sigurta

Menaxhimin i menuve dhe linkeve

Editor te thjeshte per HTML

Blog

Strukture Seo

Integrimi i rrjeteve sociale

Integrimi i Google Map



Sherbimet tonaprofesionale

Zhvillimi i Template-ve

Ne do t'ju japim një bazë të përsosur pixel, SEO, ndër-platformë dme standarte cilesore per te ndertuar webin tuaj.

Zhvillimi i CMS-ve te personalizuara

Nëse po kërkoni të krijoni një aplikacion me porosi , le të ndërtojmë atë për ju.

Migrimi i Websiteve

A po kërkoni të lëvizni faqen tuaj ne CMS? Ne do të merremi me migracionin për ju, ose të ndihmojmë ekipin tuaj të përshpejtojë procesin.


KLIENTET TANE






Le të fillojmë
projektit tuaj


Ne do t’ju ndihmojmë për të arritur qëllimet tuaja dhe për të rritur biznesin tuaj.


KERKONI KONSULTIM

Projektet qe ne kemi përfunduar

Ne ndërtojmë ura midis teknologjisë së internetit për të bërë realitet qëllimin e klientëve

SHIKO PROJEKTET TONA