NE JEMI KREATIV

Historiku Jonë

Evolve është një agjenci dixhitale që fokusohet në cilësinë, inovacionin dhe shpejtësinë. Ne shfrytëzuam teknologjinë për të sjellë rezultate për të rritur bizneset e klientëve tanë. Ne krenohemi me etikën e madhe të punës, integritetin dhe rezultatet përfundimtare.

Ne kemi ofruar zgjidhje të ndryshme dhe shpesh shumë të përshtatura për më shumë se 8 vjet dhe kanë përkrahur në atë kohë më shumë se 240 konsumatorë duke filluar nga etiketimi në faqet e internetit, platformat e tregtisë elektronike, fushatat e integruara të marketingut, zgjidhjet e ndryshme të TI dhe madje edhe lojërat.

Ne kemi përkrahur pothuajse të gjithë sektorët e industrisë, duke përfshirë arsimin, qeverisjen, IT dhe komunikimin, shitjen me pakicë, financat dhe sigurisht një grup të gjerë të biznesit për konsumatorët dhe biznesin ndaj ndërmarrjeve të biznesit.

Misioni

Ne thjesht duam të punojmë në projekte që shtyjnë aftësitë dhe njohuritë tona. Si një ekip ne punojmë në harmoni dhe pa ndërprerje së bashku së bashku klientët tanë të mahnitshëm duke siguruar që projektet të dorëzohen në një standard të lartë dhe me efikasitet të madh.

GRUPI I DIZEJNIMIT

Me inxhinierët tanë që fitojnë çmimin në shtëpi, ne njohim faktin se përdorshmëria, funksionaliteti dhe vizualizimi janë tre nga faktorët më të rëndësishëm kur dizajnojnë ndërfaqe ose faqe interneti. Duke përdorur këtë strategji, ne punojmë me ju për të siguruar që qëllimet tuaja të mesazheve dhe të marketingut realizohen me dizajnet që krijojmë. Ne do të punojmë me ju dhe do të sjellim idenë tuaj në jetë.GRUPI I PROGRAMESËVE

Si një kompani udhëheqëse për zhvillim të aplikacioneve të uebit dhe celularëve, Evolve ka përvojë të gjerë në krijimin e aplikacioneve mobile vendore me performancë të lartë, për të gjitha platformat kryesore mobile, duke përfshirë iOS, Android, BlackBerry OS dhe Windows Mobile. Zhvillimi i zhvilluesve të aplikacioneve celulare mund të krijojë aplikacionin e duhur që do të plotësojë biznesin tuaj, industrinë dhe / ose nevojat vertikale.


Klientët Tanë


Le të fillojmë
projektit tuaj

Ne do t’ju ndihmojmë për të arritur qëllimet tuaja dhe për të rritur biznesin tuaj.

NA KONTAKTONI

Projektet që ne kemi përfunduar

SHIKO PROJEKTET TONA